Bezpečnostné manévre pred Rytmusovou svatbou. Čoho sa obáva?
14 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Svadba moderátorky Jasminy Alagič a rapera Rytmusa je za dverami. Vzájomne si povedia svoje "áno" v kaštieli v Pezinku a všetky prípravy sa blížia ku koncu. Okolie zámku si už preklepla aj ochranka! Informuje o tom pluska.sk.


Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský vstúpia do manželského zväzku už onedlho. Pár sa na svadbu ponáhľa aj z toho dôvodu, že Jasmina v inom stave a rapper Rytmus sa neraz vyjadroval, že dieťa privedie až do úplnej rodiny.

Ako informovala Pluska.sk, iba pár dní pred veľkou udalosťou sa dostavili snúbenci na "miesto činu", aby doladili posledné detaily. Sprevádzala ich pri tom šéfka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová, ktorá Jasmínu dostala na dráhu modelingu. Obe dámy sa navyše netaja tým, že majú medzi sebou veľmi blízky vzťah.

Kríza na obzore: Výkon priemyslu v eurozóne aj v EÚ v marci klesol
Výkon priemyslu v eurozóne aj v Európskej únii (EÚ) sa v marci opäť znížil, a viac ako v predchádzajúcom mesiaci. Oznámil to v utorok európsky štatistický úrad Eurostat. Čítať ďalej
14 | 05 | 2019 | TASR


Známy rapper si svoj veľký deň nenechá ničím pokaziť, a všetky súkromné ​​okamihy si chce ponechať čisto pre seba.

Aj z toho dôvodu si pôvabný zámoček Šimák v Pezinku, ktorý sa nachádza len kúsok od Bratislavy, pozorne obhliada najatá súkromná ochranka. Dvaja urastení muži v oblekoch si v pondelok prešli nielen priestory zámku, ale aj jeho široké okolie. Rytmus s Jasminou potom v zámku strávili štyri hodiny. Zdá sa, že títo budúci novomanželia nenechávajú nič na náhodu a všetko chcú mať ako sa patrí!