VIEME MEDZI PRVÝMI: Szabóa a Marčeka z prípadu vraždy Jána Kuciaka obvinili z vraždy podnikateľa v Kollárove
13 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Vyšetrovateľ NAKA obvinil Tomáša Szabóa a Miroslava Marčeka pre obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy. Polícia o tom informovala dnes popoludní na svojej sociálnej sieti.


"Obvinení muži po vzájomnej predchádzajúcej dohode v decembri 2016 strelnou zbraňou zavraždili poškodeného P.M., po násilnom vniknutí do jeho rodinného domu s cieľom získať majetkový prospech," uviedla polícia na Facebooku.

Na fotografiách nižšie je vražedná zbraň, ktorá bola nájdená vo vodnom toku.

Aktuality.sk priniesli informáciu, že zavraždeným podnikateľom je Peter Molnár. Dve strely z vražednej zbrane ho mali zasiahnuť zozadu do hlavy.

V Juhoafrickej republike zadržali hľadaného Slováka P. Šnajdra
V Juhoafrickej republike zadržali 2. mája hľadaného Slováka Patrika Šnajdra, na ktorého vydal Interpol Bratislava červený obežník na základe medzinárodného zatýkacieho rozkazu, vydaného Špecializovaným trestným súdom, pre založenie, zosnovanie a... Čítať ďalej
13 | 05 | 2019 | TASR


Molnár podnikal v doprave. Jeho autobusy, ktorými vozili ľudí do Maďarska, prevážali tisíce osôb. Szabó s Marčekom mali pre neho pracovať. Marček si u neho privyrábal ako šofér a Szabó mal byť niečo ako SBS-kár.