Dánska politička: Keď bude Švédsko arabskou krajinou, tak ukončíme vzťahy
01 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Dánska poslankyňa Maria Krarupová z Dánskej ľudovej strany (DPP) hovorí o svojom pohľade na Švédsko v rozhovore pre švédsky spravodajský web Fokus.


"Keď Švédsko zlyhá a prestane byť švédske, bude to mať dopad aj na nás ostatných,"hovorí poslankyňa.

Švédsku imigračnú politiku opisuje ako "laxnú a slabú". Švédsko "podľa nej nechápe, ako je nebezpečná masová migrácia", a politička vidí susednú krajinu ako odstrašujúci príklad.

"Keď Švédsko zlyhá a prestane byť švédske, ovplyvní nás to tiež a nemôžeme udržať pasovú úniu medzi našimi krajinami," hovorí pre Fokus.


"So Švédmi máme veľa spoločného a sme si blízki, ale keď sa de facto stanú arabským " Stredným východom ", už nebudeme mať toľko spoločného," pokračuje Marie Krarupová, dánska poslankyňa.

Fokus tiež píše, že Krarupová a Dánska ľudová strana nechcú, aby sa migranti naučili dánčinu alebo dostali prácu, namiesto toho by mali byť poslaní čo najskôr domov.

"Ak vám bude udelený azyl, dostanete povolenie na dočasný pobyt, potom budete bývať v Dánsku, kým nebudete poslaní domov. A vy by ste mali byť pripravení byť kedykoľvek poslaní domov, "hovorí poslankyňa.

Záverom v rozhovore uviedla, ako boli šokovaní jej kolegovia, keď navštívili Malmö a videli tam getá a kriminalitu na vlastné oči.

Dánsko zažije kolaps, o ktorom sa vôbec nehovorí
22 | 04 | 2019 | OLE HASSELBALCH


Zdá sa, že nikto nemá strach z toho, že Švédsko má v krajine približne jeden milión moslimov, z ktorých mnohí prenikli do politických strán, aby presadzovali svoje vlastné záujmy. Otázkou je, kedy moslimovia vo Švédsku vytvoria vlastnú stranu.

V Belgicku bola islamská strana v posledných rokoch veľmi úspešná so svojimi politickými cieľmi, ako je to, aby sa krajina stala "100% islamským štátom" a zavedením práva šaría. Hovorí sa, že Belgicko bude mať moslimskú väčšinu už za 12 rokov.

"Jediným riešením pre Švédsko je začať masovú repatriáciu ľudí, ktorí si myslia, že je tu" haram - zakázané ", ktorí sa nechcú stať súčasťou spoločnosti a odmietajú asimiláciu,"odporúča Mona Walterová, somálska žena, ktorá prišla do Švédska v 90. rokoch .

"Ak to neurobíme, tak islam prevezme počas 50 rokov moc nad Švédskom a demograficky je to veľmi jasné, Švédi ako národ skončia počas 100 rokov," uzatvára Mona Walterová.