Skupina AXA ČR a SR ukončila rok 2018 so ziskom 28,3 milióna eur
25 | 04 | 2019 I TASR

Skupina AXA Česká republika a Slovensko dosiahla v roku 2018 zisk 28,3 milióna eur. Oproti predchádzajúcemu roku ide takmer o tretinový rast. Hospodársky výsledok potiahol rast vo vybraných segmentoch rizikového životného poistenia a neživotného majetkového poistenia.


Celkové výnosy, ako uviedli vo štvrtok predstavitelia spoločnosti na stretnutí s médiami v Bratislave, dosiahli viac než 784 miliónov eur. Takmer 90 % nových zmlúv bolo uzavretých elektronicky.

Novým podpredsedom BBSK sa stal Ondrej Lunter, syn predsedu kraja Jána Luntera
Novým podpredsedom Banskobystrického samosprávneho kraja sa stal Ondrej Lunter. Poslanci Zastupiteľstva BBSK ho do funkcie zvolili na svojom štvrtkovom zasadnutí v Jelšave v okrese Revúca. Čítať ďalej
25 | 04 | 2019 | TASR


Okrem zvyšovania kvality predaja sa na výsledkoch skupiny podieľa aj efektivita digitálnych riešení v distribúcii. Digitálne riešenia pozitívne ovplyvňujú spokojnosť klientov. Skupina je prvou finančnou inštitúciou, ktorá na oboch trhoch publikuje v plnom znení a bez cenzúry klientske hodnotenie svojich produktov a služieb. V reálnom čase získava, meria a zverejňuje spätnú väzbu svojich klientov na všetky kľúčové momenty, ako sú uzavretie poistky, sporenie na dôchodok či investície, respektíve ich ukončenie spojené s výplatou financií či poistného plnenia, a to aj v prípade likvidácie škody.