Fico sa "nestará do súkromia Troškovej"
04 | 04 | 2019 I Aneta Leitmanová

Expremiér a šéf koaličnej strany Smer-SD Robert Fico neodpovedal na otázku, či mal vedomosť o telefonátoch medzi Vadalom a Máriou Troškovou, ktorá bola jeho asistentkou. Informáciu priniesol denník SME.


Talianski vyšetrovatelia odpočuli medzi 12. októbrom 2014 a 22. decembrom 2015 až 452 telefonátov medzi Antoninom Vadalom a Máriou Troškovou.

Tá bola od 1. marca 2015 zamestnaná v Kancelárii predsedu vlády, ktorým bol vtedy Robert Fico. Jej pozícia bola ale hlavnej štátnej radkyne, no prezentovaná bola ako Ficova asistentka.

Jobbik žiada reakciu na obmedzenie spievania cudzej hymny na Slovensku
Maďarská najsilnejšia opozičná strana Jobbik požaduje od maďarskej vlády, aby zmrazila vzájomné maďarsko-slovenské vzťahy až dovtedy, kým v SR nevznikne záruka na odvolanie zákona obmedzujúceho spievanie maďarskej hymny, informovala vo štvrtok... Čítať ďalej
04 | 04 | 2019 | TASR


"Toto sú neoverené informácie, ktoré treba preveriť," povedal šéf najsilnejšej koaličnej strany. Vraví, že ak tam bolo niečo nekalé, na to sú podľa neho orgány činné v trestnom konaní.

"Do súkromného života mojich spolupracovníkov sa nestarám," odpovedal na otázku, či vedel o telefonátoch. Dodal, že je predsa známe, že Vadala mal s Troškovou v minulosti súkromný vzťah. "Nebudem sa starať do súkromného života dvoch súkromných ľudí," reagoval na otázku, či sa o telefonátoch už stihol rozprávať s Troškovou.