Martvoň: Byť na zozname Kočnerovej strigy a čiernej vdovy, nie je nič pre mňa i pre moju rodinu príjemné
24 | 03 | 2019 I Roman Suchý
Medzi ľuďmi zo zoznamu, ktorí mali byť predmetom  záujmu Mariána Kočnera a ktorých sa mal snažiť zdiskreditovať prostredníctvom svojich nohsledov, je aj podpredseda Národnej koalície Anton Martvoň.

Martvoň sa k tejto informácii vyjadril nasledovne. Vyhlásenie! Tento piatok som sa dozvedel, že som bol na zozname Kočnera a jeho bandy čiernej vdovy Z.Z. a že ma vraj sledovali a chceli ma skompromitovať a umlčať podobne ako novinárov. Je to nechutné, že v demokratickej SR mame ešte stále ľudí s mafiánskymi spôsobmi a s kamarátmi v politike ako sú M. Flašíková- Beňová a maznák Glváč.”

“Ja som sa však nikdy nedal zastrašiť a pre mňa je to signál, že moja práca a mnou urobené zákony boli naozaj pre pomoc bežným ľuďom a tým som zjavne veľmi šliapol na otlak mafiánskym podnikateľom typu Kočner, či niektorým jeho kamarátom maznavým politikom a političkám, keď dokonca išli po mne!”

“Toto je podla mňa vizitka poctivej a dobrej prace politika, že tu politiku naozaj robí pre bežných ľudí a pre SR, keď ešte aj kočnerovci išli po mne. Vyhrázačských mailov som dostal viacero, no nikdy som sa ich nezľakol, i keď byť na zozname tej Kočnerovej strigy a čiernej vdovy Z.Z. nie je nič pre mňa i pre moju rodinu príjemné.”

“A preto ako kandidát do eurovolieb za Národnú Koalíciu Vám dávam svoj sľub, že v Európskom parlamente i v politike budem naďalej hájiť predovšetkým záujmy Slovákov a SR, ako aj hľadať riešenia pomoci pre bežných ľudí.”

“Mňa i môj tím v Národnej Koalícii nezastrašia!,” zakončil podpredseda Národnej Koalície Martvoň svoje vyjadrenie.