Jana Teleki: Šufliarskeho patenty na výrobu kriminálnikov a psychiatrických pacientov
22 | 03 | 2019 I Jana Teleki

O praktikách Petra Šufliarskeho som v minulosti síce počula veľa, ale predsa len môj mozog akosi odmietal prijať fakt, že by sa prvý námestník prokuratúry uchýlil k nezákonnostiam dôverne známym z čias nacizmu, či päťdesiatych rokov. Otázkou zostáva, či generálny prokurátor Jaroslav Čižnár s ním poľovačku na moju osobu konzultoval, prípadne o nej vedel.


Špecialitou pána Šufliarskeho v poslednom období je pôsobivo rozprávať o vyšetrovaní rozsiahlej trestnej činnosti, ktorú na generálnej prokuratúre roky zakrývali. Oveľa menej hovorí, prípadne mlčí o trestných stíhaniach osôb v trestných veciach, v ktorých polícia dlhodobo odmietala konať, nakoľko neboli iba v rozpore so zákonom, ale ani zdravím rozumom.

Pán Šufliarsky zaryto mlčí o zneužívaní polície na sledovanie osôb v konaniach, v ktorých nikdy nebola vydaná obžaloba, prípadne ak aj bola a dostali sa pred súd, ten ich šmahom ruky zhodil zo stola nakoľko obvinenia boli voči páchateľom nezákonné od samého začiatku.

Mgr. Šufliarsky, v prípade, že nemá dôvod na kriminalizovanie osoby, šikanuje ju v pozícii svedka- poškodeného cestou polície. Samozrejme nie cez vecne a miestne príslušné vyšetrovacie orgány, ale cez policajtov z obvodných oddelení.

Keď satira zabíja! O príbehu Jany Teleki rozprávame s advokátom Davidom Záhumenským
Hlavný denník sa pred pár dňami dostal na zoznam konšpirátorov. Portál blbec.online mu priradil červenú etiketu „konšpirátori“. Jana Teleki bola pri vzniku nášho portálu od samého začiatku. Ak ona patrí ku konšpirátorom, tá, ktorá bojovala s... Čítať ďalej
10 | 03 | 2019 | Peter Králik


Šufliarskeho špeciality

K chuťovkám pána Mgr. Šufliarskeho patrí takzvaná výberová príslušnosť, takže veci nepostupuje na orgány činné v trestnom konaní v zmysle trestného poriadku konať, ale podľa vlastného uváženia. V praxi to znamená, že údajné prečiny ohovárania rieši NAKA a krajské kriminálky a pokusy o vraždu, či objednávky na vraždu hrdo odstupuje na riešenie obvodným oddeleniam.

K čerešničkám na torte z dielne Šufliarskeho patrí šikanovanie poškodených najmä v prípadoch, kde je potrebné dodatočne zistiť a posúdiť informácie, ktoré by mohli ohroziť jeho kariéru. Na základe nezmyselných, nič nehovoriacich podnetov podaných osobami v priazni Mgr. Šufliarskeho, sú poškodení vo veciach niekoľko rokov právoplatne skončených, kde nie je možné opätovne otvoriť konanie ani cestou mimoriadneho opravného prostriedku, predvolávaní vypovedať.

Stretnutie na generálnej prokuratúre

Opätovný záujem Šufliarskeho o moju osobu vzplanul po stretnutí s ním a JUDr. Čižnárom v októbri 2018 na generálnej prokuratúre, ktoré sa uskutočnilo za účelom odbúrania klamstiev uvádzaných v stanovisku generálnej prokuratúry a zamedzeniu zosmiešňovaniu prokurátorov nadriadených prokurátorov právnym zástupcom generálnej prokuratúry Mgr. Mikom, v rámci žaloby za nezákonné trestné konanie, kde som v pozícii žalobcu a generálna prokuratúra v pozícii žalovanej strany.

Páni predstierali pobúrenosť nad konaním orgánov činných v trestnom konaní v rokoch 2013- 2014, ale aj postupom právneho zástupcu Generálnej prokuratúry v súvislosti s konaním, ktoré voči generálnej prokuratúre vediem. Dohodli sme sa, že podám trestné oznámenia adresované generálnemu prokurátorovi, za účelom riadneho prešetrenia.

Dohoda s generálnym prokurátorom a jeho námestníkom bola pre mňa impulzom na vyžiadanie kompletnej fotokópie trestného spisu zo súdu. Keďže podnet na trestné stíhanie bolo potrebné riadne doložiť listinami zo spisu a ja som od môjho odchodu zo Slovenska disponovala iba dvomi rozhodnutiami, ktorými bolo voči mne trestné konanie zastavené s odôvodnením, že šesť rokov ma trestne stíhali nezákonne, požiadala som o vyhotovenie fotokópie, ktorá je súčasťou súdneho spisu vo veci mojej žaloby.

Po piatich rokoch ...

Z kópie trestných spisov som zistila, čo vyvádzali orgány činné v trestnom konaní po mojom odchode do konca roku 2013, ale najmä po odňatí spisu generálnym prokurátorom JUDr. Čižnárom, ktorý dozorom poveril JUDr. Šufliarskeho. Až po prevzatí dvoch spisov z trestného konania vedených pod dvomi rôznymi spisovými značkami, som vlastne zistila ako ich poznámky v mojich blogoch desili a rozptyľovali. Koľko desiatok policajtov bolo nasadených na moje sledovanie, že ma nemali zadržať iba nahlásiť môj pohyb istej osobe, čo je dosť nepochopiteľné, v prípade ak chce orgán činný vyvodiť trestnú zodpovednosť voči páchateľovi trestnej činnosti. Zistila som ako postupne ničili zo spisov listiny, ktorých kópie som osobne v predchádzajúcom období prevzala.

Všetky dôležité kauzy Mariána Kočnera
Marián Kočner je ž niekoľko mesiacov vo väzbe a čelí obvineniu z falšovania zmeniek.Najnovšie ho mal jeden z obvinených z vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej označiť za objednávateľa vraždy. Kočner figuroval v mnohých kauzách, o ktorých písal... Čítať ďalej
15 | 03 | 2019 | redakcia


Mgr. Peter Šufliarsky vykonával dozor nad šikanovaním od 14.1.2014 a pokúšal sa rozohrať voči mne niekoľko nezmyselných konaní, ktoré policajti striktne odmietali realizovať. Obľúbené „právoplatne začaté trestné konanie“ na mne nedokázal uplatniť ani následne prezentovať, napriek tomu že vyšetrovateľ preveroval väčšinu mojich textov.

Mgr. Šufliarskemu nevyšiel ani pokus dopraviť ma z Českej republiky nie cestou extradície- vydávacieho konania ako ukladá zákon, ale potichu ma dostať na Slovensko a zatvoriť v  psychiatrickom zariadení.

O praktikách Petra Šufliarskeho som síce počula veľa, ale predsa len môj mozog akosi odmietal prijať fakt, že by sa prvý námestník prokuratúry uchýlil k nezákonnostiam dôverne známym z čias nacizmu, či päťdesiatych rokov.

Mgr. Peter Šufliarsky vykonával dozor nad šikanovaním od 14.1.2014 dozor a pokúšal sa rozohrať voči mne niekoľko nezmyselných konaní, ktoré policajti striktne odmietali realizovať.

Peter Šufliarsky žiadal moje okamžité skúmanie znalcom z odboru psychiatria.

Dôvodom znaleckého skúmania podľa Mgr. Šufliarskeho bolo zverejňovanie mien sudcov a prokurátorov, ktorí sa podieľali na mojom nezákonnom trestnom stíhaní od roku 2000 do roku 2011.

PS: Pred pár dňami mi istý pán v diskusii na fb napísal, že neverí príbehu, ktorý som v médiách zverejnila. Dnes viem, že časť mojej knihy, súvisiacu s tretím konaním je naozaj potrebné dopracovať, aby mnohé veci dostali logiku a zmysel. A aby mnohí čitateľa nemali pocit, že moje tvrdenia sa nezakladali na pravde postupne bude opätovne zverejnená trestná činnosť všetkých, ktorí sa podieľali na nezákonnom šikanovaní. Samozrejme pre úplnosť ako vždy s menami, titulmi, hodnosťami, funkciami ...