Ágh obvinený spolu s Kočnerom v kauze Markíza je predseda okrskovej komisie. Nominovali ho Kotlebovci
16 | 03 | 2019 I Roman Suchý
Štefan Ágh je obvinený  v miliónovej kauze falšovania zmeniek voči televízii Markíza. Počas dnešných volieb figuruje ako predseda okrskovej komisie v Petržalke, informoval Denník N. Novinári sa Ágha pýtali, či je podľa neho v poriadku, že napriek jeho obvineniu sedí vo volebnej komisii. „Nebudem s vami debatovať na túto tému. Zavolajte mi kľudne, dám vám telefónne číslo, neriešte to tu vo volebnej miestnosti,“ odpovedal na otázku.

Novinári ho však bežne nevedia zastihnúť. Neskôr odporúčal, aby sme prišli o tretej alebo o piatej, keď nebudú ostatní členovia komisie na obede.

Komentár Jany Teleki: Kde bude bývať Fico? V Bonaparte, tak ako doteraz
Senzačný objav médií, že Fico býva v štátnom byte, pretože bol zablokovaný Bašternákov majetok ako aj to, že mu z toho vyplýva povinnosť vysťahovať sa je číra propaganda, prípadne mazanie medu okolo úst. Čítať ďalej
16 | 03 | 2019 | Jana Teleki


Ágh sa nechcel vyjadriť ani k tomu, že jeho známeho Kočnera tento týždeň obvinili z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka, pri ktorej zavraždili aj jeho snúbenicu Martinu Kušnírovú. Nechcel povedať ani to, ako sa do volebnej komisie dostal.

Vedúci komunikačného oddelenia v Petržalke Radovan Choleva sa k veci vyjadril, že Ágha do komisie nominovala strana Mariána Kotlebu ĽSNS. Miestny úrad na to údajne nemá žiadny vplyv. Predseda komisie sa žrebuje.

René Skalný: Keď konšpiruje denník SME, volá sa to seriózna žurnalistika
Denník SME sa vo svojej dnešnej tlačenej verzii dopustil zjavnej manipulácie verejnosti priamo počas volebného dňa. Redakcia na titulke sobotného vydania uverejnila falošný hlasovací lístok s prehádzanými číslami vybraných... Čítať ďalej
16 | 03 | 2019 | René Skalný


Polícia v piatok oznámila, že v kauze zmenky podala návrh na podanie obžaloby na Mariána Kočnera a Pavla Ruska. Tretím obvineným mal byť práve Štefan Ágh, no vyčlenili ho na samostatné konanie.