Ďalšia streľba v Prahe - Na ulici strieľal po hádke so ženou opitý muž
09 | 03 | 2019 I TASR

K reštaurácii na Rostovskej ulici v pražských Vršoviciach prišiel v piatok večer na skútri opitý muž. Na ulici sa pohádal so ženou a po hádke opakovane vystrelil z brokovnice. Informoval o tom v sobotu webový server Týdeník Policie, ktorého správu prevzal Český rozhlas.


Podľa uvedeného policajného zdroja mierili dva z výstrelov do vzduchu, tretí však do okna blízkej reštaurácie.

K incidentu došlo len niekoľko minút po streľbe vo vinohradskej nemocnici. Na miesto preto vyrazili všetky dostupné hliadky v okolí, ktoré práve vtedy nemierili do nemocnice. Ešte pred ich príchodom však strelca spacifikovali ľudia z reštaurácie, uvádza policajný web.

"Útočník bol zadržaný a skončil na policajnej stanici. Prípadom sa zaoberajú kriminalisti," napísala na Twitteri polícia.

V pražskej nemocnici sa strieľalo, pacient zranil dvoch ľudí
V pražskej nemocnici na Vinohradoch hospitalizovaný muž v piatok večer postrelil ďalších dvoch pacientov. Útočníka po streľbe spacifikovali zdravotné sestry. Spravodajskému serveru Novinky.cz to potvrdil hovorca polície Jan Daněk. Čítať ďalej
09 | 03 | 2019 | tasr


Rostovskú ulicu po incidente uzavreli. Traja ľudia utrpeli ľahké zranenia od črepín a ujali sa ich záchranári. Dychová skúška u strieľajúceho muža vyšla - ako uvádza polícia - s pozitívnym výsledkom.