Blaha: Dočítal som sa, že ohrozujem kvetinku Zuzanku
08 | 03 | 2019 I REDAKCIA

Tak už konečne Čaputová prezradila, prečo si najala ochranku. Neuveríte. Aj za to môžem ja.


ČAPUTOVÁ SI NAJALA OCHRANKU, ABY JU BRÁNILA PRED MOJIMI STATUSMI

Dočítal som sa v Hospodárskych novinách, citujem: "Na sociálnej sieti som si dokonca prečítala výzvu od politika burcujúceho k zintenzívneniu útokov na mňa, pretože som vraj hrozbou pre Slovensko," poukázala kandidátka na status poslanca Národnej rady za Smer Ľuboša Blahu."

Ehm, takže Čaputová si najala bodyguardov ako z hollywoodskych akčných filmov, aby ju ubránili pred Blahovými statusmi. Perfektné.

Ale inak sa tu nikto nehrá na obeť, nijééé …

BODYGUARDI PROTI INÝM NÁZOROM, TO TU EŠTE NEBOLO

Ja len, že môj citovaný status sa týkal Harabinovho politického útoku na Sefčoviča a pointa bola, že ľavicové, národné a konzervatívne sily by sa nemali v politickej kritike sústrediť na seba, ale radšej na liberálnych fanatikov ako Čaputová.

Každý priemerne inteligentný človek pochopil, že Blaha vyzýva na politickú kritiku liberálnej kandidátky. No Čaputová a jej tím to chápe ako výzvu na fyzické násilie a najme si ochranku. To nevymyslíš, to je Progresívne Slovensko.

A čoho sa boja? Že budem po Čaputovej hádzať Marxove spisy? Alebo po nej hodím tričko Che Guevaru? Preboha, však môj najnásilnejší čin v živote bolo, keď som zabil muchu.

EXTRÉMISTA BLAHA OHROZUJE KVETINKU ZUZANKU

To fakt treba Čaputovú fyzicky chrániť pred inými názormi? Od Orwella to je prvýkrát, čo sa reálne niekomu podarilo sformovať ideopolíciu. Im už fakt preskakuje.

Ale zasa - zjavne som hrozba. Som podľa nich komunista, marxista, extrémista a najnovšie dokonca antisemita. Zhodli sa na tom v Denníku N a SME. A už druhý deň chrlia články, že Blaha zaútočil na Čaputovú antisemitizmom.

OD HITLERA NEZAZNELO NIČ ANTISEMITSKEJŠIE AKO BLAHA, POSÚĎTE SAMI

Ja len pripomeniem moje výroky ohľadom Židov, ktoré označujú liberálne média za antisemitizmus, iba citát, bez komentára:

“Douglas Goldman je americký biznismen, ktorý sa angažuje najmä v podpore židovskej diaspory. A potom je tam pani Susan Gelman, aktivistka v oblasti posilňovania židovskej identity a proizraelská lobistka.“

Toľko k môjmu zbesilému útoku na Židov. Odkedy Hitler napísal Mein Kampf, nedošlo k extremnejšiemu prejavu antisemitizmu.

Citovať z Wikipédie, čomu sa venujú porotcovia Goldmanovej ceny, je číry neonacizmus. Proste Blaha je agresívny extrémista, ktorý na Čaputovú útočí obscénnym antisemitizmom - kto by to nevidel?

ACH, WHITNEY JE V OHROZENÍ, ZAVOLAJTE NIEKTO KEVINA!

Ja sa vlastne vôbec nečudujem, že Čaputová si kvôli mne najala ochranku, veď čo ak sa rozzúrim a napadnem ju citátom z Marxa! Tvrdí chlapci z ochranky sa pred ňu vrhnú ako Kevin Costner pred Whitney Houston a zachránia ju pred ďalším antisemitským útokom. Ach, I will always love you!

No nič, ja len, že stále hovoríme o kandidátke, ktorá označuje polovicu Slovenska za zlo, proti ktorému ide bojovať.

A hovoríme o liberálnych médiách, ktoré si o politikoch vymýšľajú uletené obvinenia z antisemitizmu, aby rozdúchavali nenávisť a hecovali ľudí proti Blahovi.

KTO V SKUTOČNOSTI ŠÍRI ZLO

Ale tou hrozbou vraj nie sú klamári, hejteri a liberálni fanatici, ale Blaha. Lebo cituje Wikipédiu a vyzýva k politickej kritike liberálov. Au... Sa čudujem, že proti mne neposlali rovno elitné komando CIA.

Zbláznili sa. Oni sa proste reálne zbláznili.

Nie, Čaputová nie je obeť. Ona je útočník. Pretože hejtuje polovicu Slovenska.

Musíme ju zastaviť. Kritikou. Slovami. Inými názormi. Voľbami. Ničím iným.

Našťastie, pred slobodnou diskusiou ju žiaden bodyguard nechráni. Takéto veci sú totiž možné len vo fašistických režimoch, Zuzanka.