Krajniak: Kandidát na prezidenta Ján Molnár sfalšoval petičnú listinu pre poslancov
29 | 01 | 2019 I Peter Králik


"Počas Dňa otvorených dverí v NRSR 1. septembra 2018 ma oslovili viacerí kandidáti na prezidenta, ktorí zbierali pod petíciu 15 tisíc podpisov občanov. Keďže som ich zbieral osobne, viem, že to nie je jednoduché. Každému kandidátovi som pod petíciu podpis dal - okrem iných aj pani Čaputovej, pánom Bugarovi, Mikloškovi, Mistríkovi a ďalším. Som za to, aby každý mal šancu kandidovať.", píše Milan Krajniak na sociálnej sieti v statuse "Kandidovať za prezidenta podvodom sa nepatrí".

Krajniak v statuse tvrdí , že nikomu nedal podpis ako poslanec NRSR - vtedy stačí iba 15 podpisov.

"1. septembra ma oslovil s petíciou aj pán, predpokladám, že to bol samotný Ján Molnár. Pozrite si ľavý obrázok hore - takú petíciu som podpisoval. Ale dnes som zistil, že v NRSR bola podaná iná petícia - na ľavom obrázku dole. Sú také isté, len je tam malými písmenkami dopísané v zátvorke (Návrh pre poslancov). Každopádne, takéto podanie poslaneckého návrhu na prezidentskú kandidatúru s mojim podpisom je podvod." pokračuje Krajniak vo svojom statuse.

"Pán Molnár je pre mňa volebný podvodník", končí status poslanec hnutia Sme rodina a prezidentský kandidát Milan Krajniak.



Danko pre závažné podozrenia neprijal kandidatúru dôchodcu J. Molnára
Predseda Národnej rady (NR) SR Andrej Danko (SNS) neprijal kandidatúru dôchodcu Jána Molnára, ktorý vyzbieral podpisy od poslancov na dni otvorených dverí v parlamente. Dôvodom sú "závažné podozrenia". Informoval o tom jeho hovorca Tomáš Kostelník.... Čítať ďalej
31 | 01 | 2019 | tasr