Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej sa vážne zranil motocyklista
21 | 01 | 2019 I

Ostrá Lúka 21. januára (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala ešte v júni minulého roka v katastri obce Ostrá Lúka (okres Zvolen), a pri ktorej sa vážne zranil motocyklista. TASR o tom v pondelok informovala Mária Faltániová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. 


Nehoda sa stala 10. júna 2018 o 15.30 h. Neznámy vodič motorového vozidla, pravdepodobne tmavého alebo čierneho SUV značky Jeep a nezisteného evidenčného čísla, jazdil po ceste III. triedy smerom k rýchlostnej ceste R1.

Ako priblížila Faltániová, pri prejazde ostrej pravotočivej zákruty pravdepodobne nejazdil pri pravom okraji vozovky, ale v jej protismernej časti. Následkom toho vytlačil oproti idúceho motocyklistu, v dôsledku čoho spadol a pravdepodobne ďalší motocyklista jazdiaci za ním mu prešiel po pravej nohe.

"Pri dopravnej nehode jeden z motocyklistov utrpel ťažké zranenia. Neznámy vodič na mieste nehody nezastavil, nehodu neoznámil a z miesta nehody ušiel na nezistené miesto," dodala Faltániová.