Prímestské autobusy meškajú do 30 minút
08 | 01 | 2019 I TASR

Bratislava 8. januára (TASR) – Intenzívne sneženie komplikuje v utorok dopoludnia situáciu aj v prímestských linkách na všetkých smeroch v Bratislave a okolí. Prímestské autobusy meškajú na všetkých smeroch približne 20 minút, niektoré spoje do 30 minút, pre TASR to uviedla hovorkyňa spoločnosti Slovak Lines Eva Vozárová. 



"Na linkách jazdiacich medzi Bratislavou a Rakúskom nemáme zaznamenané žiadne meškania, autobusy na linke Bratislava – Schwechat – Viedeň aj na linke BA – Wolfsthal - Hainburg jazdia podľa cestovného poriadku," poznamenala Vozárová.

Sneženie komplikuje najmä dopravu v hlavnom meste. Vodiči preto na viacerých úsekoch hlásia kolóny a nehody. Problémy má aj bratislavská MHD. Od 8.50 h nepremávajú trolejbusové linky 203, 207 a 208 cez Palisády. Tieto linky jazdia po skrátenej trase po Hodžovo námestie. Problém má aj trolejbusová doprava na Kramároch, a tiež autobusová a trolejbusová doprava na Kollárovom námestí smer Námestie 1. mája. MHD v meste pre počasie mešká od 10 do 20 minút.