Slavěna Vorobelová: Obchodná schéma predsedu SNS a jeho podnikateľov rozožiera krajinu
07 | 01 | 2019 I Slavěna Vorobelová

Slovenská národná strana sa dopúšťa ako materiálnej, tak aj ideovej krádeže na tomto národe! Biznis schéma predsedu SNS a jeho spriatelených podnikateľov rozožierajú Slovensko ako kyselina. 


V lete 2016 sa predseda SNS vyhováral na predchádzajúcu vládu, pri pofidérne rozdelených 300 miliónoch z eurofondov na ministerstve školstva za Petra Plavčana.


Dnes však už nemá Danko žiadnu výhovorku pri rovnakej schéme rozdeľovania financií firmám svojich známych, bez akejkoľvek predchádzajúcej vedecko-výskumnej činnosti.


Presne to je predstavou Andreja Danka o fungovaní štátu. Hlavne aby bežal biznis z peňazí daňových poplatníkov. Avšak, rozkrádanie školstva je aj rozkrádanie intelektu a ideovo-hodnotového ducha Slovenska. SNS ako národne orientovaná strana by si mala na prvom mieste uvedomiť, že každé euro ukradnuté na školstve sa prejaví v budúcnosti na nižšej úrovni vzdelávania a tým pádom na intelektuálnej úrovni našich detí a vnúčat.


Je na zaplakanie pozerať sa na to, ako bezduchý politický obchodník ojazdených áut typu Andreja Danka znásilňuje intelektuálnu budúcnosť Slovenska a jemu podobní kamaráti sa priživujú na našom spoločnom majetku.


Zároveň je zarážajúce, že ministri-odborníci ako pani Lubyová, Matečná, či generál Gajdoš nerozumejú tomu, že dnes pri takomto rozkrádaní verejných financií majú omnoho bližšie k zodpovednosti ako v minulosti. Boli to predsa ministri SNS Štefanov a Janušek, ktorých odsúdili za podobné schémy z minulosti.


Preto už existuje precedens, kedy budú skorumpovaní úradníci privedení na zodpovednosť za okrádanie našej krajiny a nebude to Andrej Danko a jeho kamaráti, ktorí budú pykať, ale ministri, ktorí tieto finančné toky podpísali.


Do budúcnosti dúfajme, že ministri za SNS budú myslieť na budúcnosť nie len svoju, ale aj tohto národa, keď budú „skrášľovať“ Vianoce kamarátom Andreja Danka a sebe vytvárať neistú pôdu do budúcnosti.


 

ĎALŠÍ ŠKANDÁL SNS: Lubyovej rezort dal nezákonne dotácie 7 firmám
04 | 01 | 2019 | TASR, Michal Šumichrast