Občania sa okrem očkovacej lotérie, Pročka a vojny Verči s Kolíkovou musia pozerať aj na policajné boje
22 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Konflikt policaných zložiek eskaluje! Na nedávnu správu o zásahu Úradu inšpekčnej služby voči členom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zareagoval aj politológ Juraj Draxler. Podľa jeho slov na sociálnej sieti Facebook sa občania SR musia s údivom prizerať na rôzne národné škandály v krátkom slede udalostí.


"Vojna policajtov sa zostruje: na NAKA-u vyskákali z áut policajti z iného komanda, pod velením inšpekcie. Aspoň takú správu priniesli aktuality.sk. Dráma sa odohrala blízko úradu špeciálnej prokuratúry, kam ľudia z NAKA smerovali. Druhí policajti im zablokovali cestu, prehľadali autá, a odišli," zhrnul správu uznávaný politológ.

Podľa neho ide v prípade, že sú informácie Aktualít pravdivé, o otvorený konflikt dvoch elitných zložiek. Občania sa tak musia prizerať na rôzne škandály, v niektorých prípadoch až bizarnosti, ktoré sa v posledných mesiacoch v krajine dejú.



"A tak občania, ktorí s údivom a dezorientovaní sledujú očkovaciu lotériu, totálnu vojnu Verčy s Kolíkovou, absurdný parlament s ľuďmi ako Pročko alebo Tabak, prípravu polygamistu a štartéra na stretnutie s pápežom, či stámilióny každú chvíľu letiace luftom z testovaco-očkovacích rozmarov Veľkého Igora, budú ešte sledovať, ako sa im bijú policajti, ktorí by mali obraňovať ich, občanov," uzatvára Draxler.

Baránek vyzýva ľud k protestom: Ide o arogantné podkopávanie samotných základov demokracie
Vládou uzavreté hranice vyvolávajú protesty priamo na prechodoch už niekoľko dní. Pokiaľ je to možné, by sa podľa politického analytika Jána Baránka malo k protestujúcim pridať čo najväčšie množstvo občanov, aby si obhájili základy demokracie.... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Tibor Sipos