Astronaut priznal, že vo vesmíre videl mnoho nevysvetliteľných fenoménov vrátane UFO
08 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Chris Austin Hadfield, astronaut a prvý kanadský veliteľ Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS), uviedol, že vo vesmíre videl nespočetne veľa vecí, ktorým celkom nerozumie, informuje portál AC24.

Jeden z poslucháčov sa Chrisa spýtal, či sleduje rastúce diskusie na sociálnych sieťach a v mainstreamových médiách o pozorovaní UFO. Odpovedal, že na oblohe videl nespočetne veľa vecí, ktorým nerozumie. Avšak vidieť niečo a okamžite dospieť k záveru, že je to mimozemský život z inej slnečnej sústavy, je vrcholom hlúposti a nedostatku logiky.

Dodal, že existencia mimozemského života stojí za zamyslenie. Diskusia o pozorovaní UFO je podľa neho zaujímavá a pohybuje sa na hranici medzi realitou a sci-fi.

Hadfield začínal ako vojenský pilot. Neskôr bol od júna 1992 jedným z kanadských astronautov. Prvýkrát vzlietol do vesmíru v raketopláne Atlantis v roku 1995. Druhýkrát roku 2001 v raketopláne Endeavour a na konci roku 2012 letel na 145-dňový let na ISS v rámci Expedície 34 a 35.

Vesmírny odpad urobil dieru v ramene Medzinárodnej vesmírnej stanice
Orbitálny odpad v polovici mája narazil do robotického ramena na Medzinárodnej vesmírnej stanice. Aj keď Kanadská vesmírna agentúra považovala kolíziu za nepravdepodobnú, odpad urobil dieru, informuje portál RT. Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Lukáš Leca