Na poslednej rozlúčke s Viršíkom nechýbali ani známe tváre: Jeho exmanželka však dnu nemohla!
05 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Na konci mája nás vo veku 56 rokov navždy opustila rádiová legenda Julo Viršík. Posledná rozlúčka s moderátorom však bola len pre "vyvolených", píše Pluska.


Medzi hosťami na pohrebe spíkra Rádia Expres nechýbali ani známe tváre ako Daro Richter, Miroslav „Mirec“ Babják, Jarmila Lajčáková Hargašová, Dodo Dúbravský či Oliver Andrásy. Najviac však nepochybne trpia jeho najbližší. „Koľko bolesti môže človek uniesť? Povedz mi, ako budem bez teba žiť?" Napísala na sociálne siete vdova Adriana, ktorá podľa informácií vyššie uvedeného portálu nemala silu ani len vyjsť medzi hostí a prijať od nich úprimnú sústrasť.

Do obradnej siene sa však mohlo dostať len zopár hostí, medzi ktorými prekvapivo nebola Viršíkova exmanželka a mama jeho dcéry Andrea. „Videla som ju celý čas stáť vonku, blízko dverí, dnu však nebola. Bolo to zvláštne," prezradila jedna z účastníčok pohrebu pre Plus jeden deň.

Vdovu po Julovi Viršíkovi osud vôbec nešetrí: Toto predchádzalo jeho náhlej smrti!
Priaznivci rádia Expres už jeho hlas počuť nebudú. Celým Slovenskom otriaslo včerajšie úmrtie obľúbeného moderátora Jula Viršíka, ktorý skonal vo veku 56 rokov. Pozadie tejto tragickej udalosti je však ešte o niečo desivejšie, píšu... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Tibor Sipos