Herák (OĽANO): "Samozrejme, že musíme Slovensko zadlžiť!"
22 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová

Poslanec Herák (OĽANO) v rozhovore pre Plus7dni chválil hnutie Igora Matoviča a priznal, že Slovensko sa musí zadlžiť. Opozícia sa podľa neho k sociálnej politike stavia populisticky. V rozhovore ale hovoril o vlastných cieľoch. Na prvom mieste sociálna politika. Keď chcú pomôcť musia navýšiť rozpočet. Je samozrejmé, že sa Slovensko zadĺži.


S poslancom Jánom Herákom hovoril moderátor Hubert Kowal v relácii Plus7dni. Rozhovor bol o sociálnej reforme, jej nedostatkoch, ale aj o pomeroch v poslaneckom klube. A o pozícii Igora Matoviča v hnutí. Reforma rodinnej politiky z dielne ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) rozdelila verejnú, aj laickú verejnosť.

Otto Brixi: Jediné čo sa na Slovensku deje je absolútna vojna policajtov
"Celé toto nemá nič spoločné so žiadnou spravodlivosťou. Je to skôr smiešne. A vo svete to vytvára o slovenských bezpečnostných zložkách tragický obraz," píše bývalý poslanec Otto Brixi Čítať ďalej
21 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová

Zvyšovanie daní a verejného dlhu považuje za správne rozhodnutie

V rozhovore pre Plus7dni uviedol, že masívne zvýšenie prídavkov na deti bude zrejme kompenzované zvyšovaním daní a verejného dlhu. Poslanci najväčšej koaličnej strany však tvrdia, že ide o správne rozhodnutie. Zvyšovanie prorodinných opatrení považujú za legitímne riešenie otázky klesajúcej pôrodnosti.

Do parlamentu sa dostal vďaka Igorovi Matovičovi. Nezabudol spomenúť, že je štatutárom občianskeho združenia. A venuje sa Centrám pre rodiny s deťmi. Tie sa v minulosti volali detské domovy.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/05/21/bukovsky-nasa-vlada-a-vedci-sposobili-tisice-umrti-na-slovensku-pretoze-ignorovali-vedecke-fakty/