Uhrík: Čaputovú zaujímajú len LGBTI osoby. Keď premiér s ministrom nadávali ľuďom do "psov" a "opíc," bola ticho!
18 | 05 | 2021 I René Skalný

V reakcii na príspevok, ktorý sa objavil na oficiálnom účte prezidentky republiky vystúpil predseda hnutia Republika. Milana Uhríka vyprovokovala fotografia dvoch (zjavne) mužov, držiacich sa za ruky, ktorú prezidentka zverejnila pri príležitosti "Dňa boja proti homofóbii a transfóbii".


"Podľa prezidentky Čaputovej sú LGBTI ľudia aj v roku 2021 terčom nadávok, ponižovania či šikany..." Reaguje Uhrík na kontroverzný príspevok na sociálnej sieti.

"Milá pani prezidentka, keby ste žili naozaj na Slovensku, tak by ste si isto všimli, že nikto si za posledný rok nevytrpel toľko šikany a ponižovania ako práve bežní slušní ľudia. Toľko zákazov, toľko príkazov, toľko pokút a ponižujúcich odmietnutí vstúpiť bez nejakého trápneho testu tam či onam...

Značka IKEA bojuje v prvej línii LGBTI+ a gender propagandy!
Už aj na Slovensku sme "svetoví". Známa nábytkárska značka slávnostne vyvesila upravenú dúhovú vlajku a chystá aj tematické produkty. Ich vlastnou iniciatívou má byť akási "vlajka pokroku" sťaby bojová štandarda nielen všetkých sexuálnych odchýlok,... Čítať ďalej
15 | 05 | 2021 | René Skalný


 

Bolo im premiérom a ministrom vynadané do "štekajúcich psov" a "opíc". A Vy ste boli ohlušujúco ticho." Upozorňuje Uhrík.

"Vy sama ste ponížili takmer 600-tisíc občanov, ktorí nevolajú po ničom inom, len po demokratickom referende, v ktorom by sme sa občanov spýtali, či nechcú radšej nové voľby.

Ale dnes ste sa prebrali. Lebo LGBT. Lebo Vaši progresívci..." Pokračuje europoslanec.

"V mene všetkých ostatných nie-LGBTI Slovákov Vás vyzývam, skúste rovnako horlivo bojovať aj za naše občianske práva. Preto si Vás ľudia zvolili." Dodáva na záver Milan Uhrík.