Slávny ruský astrológ o svete do r. 2040: Koniec papierových peňazí, ropný monopol aj nová (virtuálna) realita
17 | 05 | 2021 I René Skalný

Konstantin Daragan je v Rusku a post-sovietskych krajinách vyhľadávaným astrológom. Autor hneď niekoľkých bestsellerov, docent Národnej univerzity pre letectvo a kozmonautiku. A okrem iného konzultant poradcu prezidenta Ukrajiny. Zostavil prognózu vývoja civilizácie do roku 2040.


Ako uvádza portál astrology-online.ru, okrem veľkého vedeckého skoku a zmeny spoločenských pomerov, môžeme v najbližšom polstoročí očakávať pochopiteľne aj ekonomické zmeny.

Daragn tvdí, že ropa zostane oporou svetovej ekonomiky až do roku 2025. "Jej situácia sa vraj nejak zvlášť kvalitatívne nezmení a ceny zostanú stabilne vysoké.

Slávny ruský astrológ predpovedá svet do r. 2040: Žiadne konce sveta, ale vedecký skok, koniec darwinizmu a revolúcia v komunikácii!
Konstantin Daragan je v Rusku a post-sovietskych krajinách vyhľadávaným astrológom. Autor hneď niekoľkých bestsellerov, docent Národnej univerzity pre letectvo a kozmonautiku a (okrem iného) konzultant poradcu prezidenta Ukrajiny. Zostavil prognózu... Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | René Skalný


Ropa bude hrať prím ešte dlho

"Bridlicová revolúcia" (pozn. nový spôsob ťažby ropy) radikálne neovplyvní tvorbu cien tak, ako sa teraz predpovedá. Vodíkové motory, elektrické pohony, či iné alternatívne zdroje energie sa taktiež nestanú nosným energetickým médiom.

Patenty budúcnosti

V tomto období sa však vyvinú priemyselné patenty, ktoré po roku 2025 povedú k pomerne rýchlemu prechodu k novým, alternatívnym zdrojom energie.

V období rokov 2025 až 2030 bude podiel uhľovodíkov na globálnu ekonomiku postupne klesať. Indikátorom stavu ekonomiky už nebudú náklady na vyťažený barel ropy, ale náklady na megawatt / gigawatt energie." Tvrdí.

Slávny ruský astrológ o svete do r. 2040: Kastový systém, patricijovia verzus plebejci, sodomia, neopohanstvo aj cyborgovia!
Konstantin Daragan je v Rusku a post-sovietskych krajinách vyhľadávaným astrológom. Autor hneď niekoľkých bestsellerov, docent Národnej univerzity pre letectvo a kozmonautiku. A okrem iného konzultant poradcu prezidenta Ukrajiny. Zostavil prognózu... Čítať ďalej
06 | 05 | 2021 | René Skalný


Koniec dolára - počiatok virtuálnej meny

Ako ďalej uvádza astrológ: "Dolár prestane byť hlavnou menou pre medzinárodné transakcie. Takzvaný systém Breton Woods úplne skončí do roku 2027 až 2028.

Elektronické peniaze sa stanú oficiálne hlavným platobným prostriedkom. Hotovostný obrat bude klesať počas celého sledovaného obdobia. V rokoch 2025 až 2040 "papierové" peniaze vo väčšine rozvinutých krajín takmer úplne zmiznú z obehu."

Obrovské médiá zlúčené do virtuálnej reality

Daragan ďalej predpovedá zlúčenie internetových technológií (najmä sociálnych sietí a komunikačných služieb), mobilných telefónov, televízie a odvetvia počítačových hier do obrovských - komplexných médií. Tieto médiá budú zároveň aktívne pracovať s povedomím verejnosti.

Videohry sa posunú na úplne novú kvalitatívnu úroveň - v mierke sa to dá prirovnať s "kultúrnou revolúciou," ktorá v minulosti prebehla po objavoch fotografie a kinematografie.

Bitcoin sa po prvýkrát vyšplhal nad hranicu 60 000 dolárov
Digitálna mena je na vlne rastu od jesene 2020, píše oe24.at. Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Nová forma zábavy

Počítačové hry a interaktívne médiá sa ukážu ako konkurencia k filmovému priemyslu, čo do rozpočtu, ako aj k masovému dosahu. Budú tiež porovnateľné s úlohou kinematografie v 20. storočí, čo sa týka vplyvu na populárnu kultúru.

"Fotografický realizmus v počítačových hrách možno predpokladať po roku 2030. To, čo ho nahradí, je pre mňa teraz ťažké pochopiť a opísať" Upozorňuje Daragan.

"Budú sa vyvíjať plnohodnotné technológie virtuálnej reality, ale ich použitie zatiaľ nebude určené pre "hlavný prúd". Objaví sa plnohodnotná trojrozmerná televízia zohľadňujúca 3D vnímanie bez špeciálnych okuliarov. Operačné systémy určené pre tieto monitory sa objavia najneskôr do roku 2030."

Uzatvára Konstantin Daragan ďalšiu časť svojej predpovede, ktorú prepracoval ešte v roku 2013.

Miléniali sa obracajú na astrológiu v boji proti stresu
Astrológia je na vzostupe, najmä medzi mileniálmi, ktorý sú podľa Americkej psychologickej asociácie najvystresovanejšími Američanmi. Generácia, ktorá vyrastala online, sa teraz obracia o pomoc na starú praktiku. Informuje portál CBS. Čítať ďalej
29 | 12 | 2019 | Dominik SImon