Heredoš: Nehanebnosť vlády nemá hraníc. Vysmieva sa poľnohospodárom do tváre (VIDEO)
16 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Poslanec hnutia Republika Miroslav Heredoš tvrdí, že nehanebnosť vlády nemá hraníc. Reaguje tak na skutočnosť, že v Pláne obnovy sa nenašlo ani euro pre slovenské poľnohospodárstvo.


Značný dovoz zahraničných potravín už kritizovali mnohí politici. Žiaden však nezabezpečil nápravu. S kritikou potravinovej „deštrukcie“ Slovenska prišiel aj Miroslav Heredoš, poslanec za hnutie Republika a známy aktivista. V statuse a videu na sociálnej sieti poukazuje na to, aká je súčasná situácia v oblasti potravinovej sebestačnosti kedysi agrárneho Slovenska.
Naše deti nebudú „dokladačmi tovaru“!

„Nehanebnosť tejto vlády nemá hraníc! Minister, ktorý nevyrokuje z Plánu obnovy ani euro, sa veselo fotí v obci Čaklov, ktorá bola široko-ďaleko známa dvoma poľnohospodárskymi školami,“ píše v statuse Heredoš.

Tvrdí, že vláda sa doslova vysmieva poľnohospodárom do tváre. „A vysmieva sa našim deťom a ich budúcnosti! Nie, to je veľa aj na nás!“ konštatuje poslanec, podľa ktorého drzosť tejto vlády ho prinútila ísť do regiónu a poukázať na problém aj v teréne.



„Hnutie Republika takúto degradáciu poľnohospodárstva a našej budúcnosti nebude tolerovať! Naše deti nebudú dokladačmi tovaru. Nie, s týmto sa hneď, ako budeme mať adekvátnu silu, vyrovnáme. To sľubujeme!“ tvrdí Miroslav Heredoš.

Pán Droba, odstúpte z funkcie župana, stratili ste na ňu morálny kredit! Odkazuje známy aktivista Heredoš (VIDEO)
Škandál s nočnou „pracovnou“ žúrkou poslancov parlamentu Juraja Šeligu a Lucie Žitňanskej spolu s bratislavským županom Jurajom Drobom nenechali bez povšimnutia ani v hnutí Republika, kde ho na sociálnej sieti skritizovali nielen samotný šéf Milan... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik