V zaseknutom bratislavskom výťahu zomrelo dieťa a žena je ťažko zranená
09 | 05 | 2021 I Diana Zaťková
Na Legionárskej ulici v hlavnom meste dnes zasahovala polícia aj záchranné zložky. V jednom z bytových domov sa totiž vo výťahu zaseklo dieťa s dospelou ženou, informuje portál Aktuality.sk.


Hovorkyňa bratislavského policajného zboru Veronika Martiniaková potvrdila informáciu, že tragickú udalosť dieťa neprežilo a ženu previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.




„Môžeme potvrdiť, že dnes v čase o 15:45 h sme prijali oznámenie o zaseknutí osôb v jednom z obytných domov na Legionárskej ulici v Bratislave. V dôsledku tejto tragickej udalosti malo dôjsť k úmrtiu maloletého dieťaťa a k ťažkým zraneniam ženy, ktorá bola prevezená do nemocnice," objasnila Martiniaková.

Hovorkyňa ďalej uviedla, že hodnovernosť tohto oznámenia privolaná policajná hliadka potvrdila. "Bližšie okolnosti tejto udalosti sú v súčasnosti v štádiu preverovania," uzavrela Martiniaková.

Becík: Pri Igorovi Matovičovi začínam mať strach, čo bude s našou krajinou (VIDEO)
Avizované, aj keď Matovičom nepotvrdené, zvýšenie DPH na 25% nechápe ani starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík. Kritik šéfa OĽaNO vo videu opäť varuje pred jeho krokom, ktorý by znamenal ešte väčšie zhoršenie životnej úrovne Slovákov ako je... Čítať ďalej
09 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik