Belousovová: Nacisti sa skrývali za nadradenosť rasy, ktorá má právo vládnuť svetu - dnes sa deje to isté v mene "demokracie"
08 | 05 | 2021 I René Skalný

Bola doba, kedy nás naši vtedajší aj "súčasní" spojenci zbabelo zradili a podhodili Hitlerovi. Západ sa dlho skrýval za tých, čo bojovali vo Veľkej vlasteneckej vojne. Boli to muži, ženy, deti. Spolu viac ako 20 miliónov obetí národov ZSSR. My dnes stojíme na strane agresora - varuje Anna Belousovová na sociálnej sieti.


"Táto historická fotografia bola a vždy bude symbolom víťazstva nad fašizmom." Komentuje Belousovová ikonickú fotografiu, na ktorej je zachytený historický moment, ako sovietsky vojak vztyčuje víťaznú zástavu nad dobitým Ríšskym snemom.

"Napriek snahám o prekrúcanie histórie, napriek snahám popierať fakt, že najväčšiu zásluhu vo víťazstve nad nacistickým Nemeckom mala Červená armáda , fotografia sovietskeho vojaka a červená vlajka ZSSR nad Berlínom budú navždy vydávať svedectvo pravdy." Dodáva.

"Pravdu potrebuje svet zvlášť teraz , keď sa v dobe moderných technológií šírenie lží stalo nebezpečnou zbraňou tých , čo sa z histórie nechcú poučiť. Znovu si niekto brúsi zuby podobne ako nacistické Nemecko na ohromné územie a prírodné zdroje Ruska." Varuje bývalá šéfka národniarov.


Naď nazval slovenských motorkárov kolaborantmi a idiotmi, ľudia mu to následne poriadne vytmavili!
Minister obrany Jaroslav Naď sa na sociálnej sieti vyjadril, že slovenskí motorkári sú užitoční idioti ruskej propagandy a dokonca ich nazval aj vlastizradcami, v prípade, ak nevedia, čo a pre koho konajú. Vraj mu je ich "v podstate ľúto".... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | René Skalný

Ako ďalej pokračuje: "V druhej svetovej vojne sa nacisti skrývali za nadradenosť svojej rasy, ktorá má právo vládnuť svetu, zotročovať a vyhladzovať iné národy.


Tí čo cvakajú dnes zubami okolo hraníc Ruska, majú de facto tie isté ciele, len dnes ich schovávajú za svoju vyvolenosť šíriť vo svete - aj za cenu vojen a krvavých obetí, svoju "demokraciu," svoj spôsob života.


"Nikto také právo nemá." Tvrdí Belousovová. "Je mi smutno z toho , že Slovensko tak ako bolo pred desiatkami rokov prisluhovačom agresora, tak aj dnes stojíme po boku tých, čo Rusko označujú ako nepriateľa, či hrozbu sveta."


"Rusko hrozbou nebolo a nie je." Tvrdí bývalá politička. "V druhej svetovej vojne dokázali národy ZSSR zastaviť a poraziť fašistické Nemecko a jeho prisluhovačov. Vojaci Červenej armády priniesli slobodu aj nám, našim predkom."


Radšej dáme peniaze na vojny, ako pre deti? Táto spoločnosť je chorá! Soptí Belousovová
Kauza zvyšovania daní, ktorá je kamuflovaná pomocou rodinám stále rezonuje v našej spoločnosti. Vrátila sa k nej krátkym statusom na sociálnej sieti aj bývalá šéfka národniarov Anna Belousovová Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

"Bolo to v dobách , keď nás vtedajší a súčasní "spojenci " zbabelo zradili a podhodili Hitlerovi. Bolo to v dobách , keď sa USA tvárili , že ich sa vojna netýka a dobre na nej zarábali. Za svet a jeho slobodu vtedy krvácali hlavne občania ZSSR." Upozorňuje Belousovová.


"Včera som si pozrela film o mladom dievčati - snajperke, vojačke ČA, ktorá zabila 300 fašistov. Keď "spojenci" dlho váhali s pomocou ČA- s otvorením druhého frontu, toto dievča ako člen delegácie ZSSR v USA oslovila na tlačovej konferencii prítomných týmito slovami:


"Mám 25 rokov, som študentka histórie a zabila som 300 fašistov. Nemyslíte si, že je čas prestať sa skrývať za mojimi sukňami?" Tak to aj v skutočnosti bolo.


Západ sa dlho skrýval za tých , čo bojovali vo Veľkej vlasteneckej vojne. Boli to muži , ženy , deti . Spolu viac ako 20 miliónov obetí národov ZSSR." Zdôrazňuje Belousovová.


"Aj a hlavne v mene týchto ľudí, ktorým nebolo súdené prežiť svoje životy dokonca, nedovoľme prekrúcať pravdu, nedovoľme prekrúcať históriu. Sme im to dlžní. A neopakujme chyby vlastnej minulosti. Nestavajme sa na stranu ZLA!" Vyzýva na záver Anna Belousovová.