Starosta Klokoče ochrnul na polovicu tela po očkovaní, údajne to s tým nesúvisí (VIDEO)
02 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Starosta obce Klokoč Radoslav Hruška bol očkovaný vakcínou Pfizer. Následne ho hospitalizovali, pretože ochrnul na polovicu tela, informuje portál AC24.

Radoslavovi Hruškovi ochrnula polovica tela. V minulosti bol však podľa vlastných slov embolický pacient (pacient trpiaci krvnými problémami, ako sú zrazeniny krvi, ktoré spôsobujú upchatie ciev - pozn. red.) a vakcinácia teda vraj nemá s jeho hospitalizáciou nič spoločné.

Starosta sa prihovoril k ľuďom prostredníctvom videa. "V pondelok som bol očkovaný Pfizer, v stredu som zažil to, čo som zažil, že som spolky ochrnul. Chcem vám povedať, že to nemá s tým vôbec súvislosť. Už nie som ochrnutý. Už aj rozprávam, pretože som tiež stratil schopnosť hovoriť. Potom sa to o dva dni zopakovalo. Ochrnul som na druhú stranu. Ale už to všetko pominulo. Je to lepšie, oveľa lepšie. Aby nevznikli nejaké konšpirácie, môj zdravotný stav nemá absolútne nič spoločné s očkovaním," uviedol Hruška vo videu umiestnenom na platforme YouTube.



Bukovský: Rúška a respirátory vás neochránia pred baktériami a vírusmi. Nie sú prospešné ani pre ľudskú dušu
„Ak ešte stále nosíte na ulici, v parkoch, v prírode a v iných vonkajších priestoroch rúško alebo dokonca nezmyselný respirátor, škodíte tým nielen sebe, ale aj prírode, životnému prostrediu a nám všetkým ostatným,“ upozornil vo videu MUDr.... Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Petra Demková