Kollárova ex ľutuje plastické operácie z minulosti: Toto jej vpichli do pier!
30 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Pôvabnú tmavovlásku Barbaru Bátorovú média označovali za milenku Borisa Kollára už pred desiatimi rokmi. Približne v tom čase ju sprevádzali škandály. Ako napríklad dnes missku Mirku Fabušovú. Ido o rôzne plastické operácie, ktoré opodstatnene ľutuje, píšu Topky.

Pohľad na svet má už dnes iný. Odkedy sa Barbara Bátorová stala matkou na plný úväzok, škandály, nočný život, ale aj plastické vylepšenia v jej živote skončili. Materstvo ju teda očividne zmenilo a vstúpila si do svedomia.

Najviac však Kollárova ex ľutuje "vylepšenia" a chirurgické zákroky. I keď je dnes zväčšenie pier pomerne bežnou úpravou mladých dám, Barbara si nechala vpichnúť celkom inú látku. Ide o aquamid, ktorý sa používal predošlú dekádu a spôsobuje obrovské zdravotné komplikácie a bolesti.
„Aquamid je látka, čo sa kedysi pichala. Je nevstrebateľná a je to hnoj. Pery som mala rezané asi 5-krát, čo mi to chceli vybrať, ale nedá sa. Zrástlo to s mojím tkanivom. Už opúchalo, bolelo to, bola to nočná mora, ale klop-klop, teraz nič, je to stabilizované už pár rokov,” zaklopala si Barbara.Pery však nie sú jediným zákrokom, ktorého ľutuje. Vrásky na čele jej robia aj zväčšené prsia. Za ne, ako priznala pred časom, vysolila až neuveriteľných 8 000 eur. Podobné zákroky pritom vychádzajú až o polovicu menej, niet teda divu, že sa mnohí na internete vypytovali, ako je to možné. „Ako to slušne napísať... Bola som blbá a o**bali ma. Nič špeciálne. Ani nie sú dobre urobené,” priznala Barbara, ktorá už odvtedy na chirurgické "vylepšenie" ani len nepomyslela. Aspoň nie v dobrom...

Parišková vysvetlila, ako to je s jej domom na Floride. Na Slovensko nezanevrela!
30 | 04 | 2021 | Tibor Sipos