Belicová odmietačom Sputnika: To je tá vaša „sloboda, tolerancia, ľudské práva a ochrana životov. Je mi z vás zle
09 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ruská vakcína Sputnik V je späť v hre. Nie však tak, ako by si to mnohí Slováci želali, pretože Rusi ho od nás žiadajú vrátiť. Nahnevaná na to je aj expremiérova sestra Zuzana Belicová, ktorá svoje pocity vyjadrila na sociálnej sieti.


Na Igora Matoviča bývala jeho sestra kritická, no tentokrát sa postavila za neho. To, že Slováci sa, zrejme, nebudú môcť očkovať neregistrovanou vakcínou, respektíve že Sputnik V od nás žiadajú Rusi vrátiť, aj ju poriadne nahnevalo. Vo svojom statuse to všetkým, ktorí boli proti Sputniku vykričala na plné ústa.

„Ďakujeme“ rusofóbnym imbecilom a rusofóbnym primitívkam s platmi 5-6000 eur z daní ľudí, ktorí rozhodujú o našich životoch, že naozaj obyčajným ľuďom, ktorí mali záujem sa dať zaočkovať, znemožnili vybrať si medzi vakcínami aj ruskú vakcínu Sputnik a svojim primitivizmom znemožnili prístup k nej, nakoľko Rusko požiadalo o vrátenie vakcíny,“ píše v úvode Belicová a vzápätí svoje rozhorčené slová zdupľovala.



„Kvôli vašej imbecilite, primitivizmu a prasprostej rusofobií tu budú zbytočne zomierať ďalšie stovky, možno tisícky ľudí, ktorých mohol Sputnik ochrániť pred smrťou. Možno to budú naše mamy, otcovia, sestry, bratia, deti ... možno ja, ty. To je tá vaša „sloboda, tolerancia, ľudské práva a ochrana životov“. Všetko len prázdne, tupé reči na udržanie sa pri hrantoch. Je mi z vás zle,“ končí svoj poriadne ostrý status expremiérova sestra.

Premiérova sestra Zuzana Belicová: Taliansko ide vyrábať Sputnik? Teraz ho za to vyhodia z EÚ?
Médiami dnes prebehla informácia, že „nechcená“ ruská vakcína Sputnik V sa bude vyrábať aj v Taliansku. Zareagovala na ňu na sociálnej sieti i premiérova sestra Zuzana Belicová. Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik