Pariškovej sa začína nový život na Floride: Kúpila si luxusný dom za takmer 300 tisíc! (FOTO)
08 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Vyhrala nad rakovinou, zbalila si kufre a odsťahovala sa do USA. Moderátorka Aneta Parišková si na Floride s manželom Miroslavom Polakovičom zaobstarala prepychový dom za 300-tisíc dolárov, čiže viac ako 250-tisíc eur, informuje Plus jeden deň.

Parišková sa odťahovala v tichosti. Dom v Spojených štátoch si s manželom podľa informácií Plus 7 dní kúpila už v apríli 2020, čiže tesne pred tým, ako si vypočula hrozivú diagnózu od lekárov. Nad rakovinou však statočne bojujúca moderátorka vyhrala, a tak jej už nič nebráni v tom, aby na Floride spolu s troma synmi začala nový život.

Rozprávkový dom za veľkou mlákou sa nachádza v blízkosti jazera. Okrem štýlovej kuchyne disponuje i troma veľkými spálňami, dvoma kúpeľňami a veľkou priestrannou terasou.

"Dlhodobé dištančné vzdelávanie je len slabou náhradou klasického vyučovania. Je mi ľúto, že deti zrazu začali tráviť priveľa času pri počítači a prichádzajú o normálne sociálne kontakty, o normálny školský život. Chalani boli zvyknutí každý deň športovať. Zrazu uviazli v trojizbovom byte bez balkóna. Navyše, ja som s nimi zo zdravotných dôvodov nemohla chodiť von. Bolo mi ich veľmi ľúto. Aj preto sme sa nakoniec s Mirkom rozhodli, že ich zoberieme na Floridu. Chodia tu do školy, zároveň si doma robia zadania pre slovenskú školu. Každý deň športujú, bicyklujú sa, behajú po vonku," uviedla pre týždenník Báječná žena.

Plus 7 dní


Plus 7 dní


Plus 7 dní


Parišková odvysielala noviny prvýkrát bez parochne! Pozrite sa, ako jej to pristalo (FOTO)
07 | 02 | 2021 | Timotej Dudka