Nikita Slovák o Matovičovi: „nič nevlastní a musí bývať u vlastnej ženy. Nikto tak nekašle na majetok, ako títo multimilionári.“
08 | 04 | 2021 I Petra Demková

Slovenský režisér Nikita Slovák sa pravidelne „naváža“ do Igora Matoviča aj celej vlády. Zaujímavé je, že bol jedným z tých, ktorí pred voľbami v roku 2020 húževnato volali po zmene. A keď prišla, pochopil, za čo vlastne bojoval. Na vlastnej koži. Ako umelec veľmi bolestivo. Teraz nahnevane komentuje kúpu ruskej vakcíny, aj zvláštne prevody majetkov Igora Matoviča.  



Apoštol Marek

Na začiatku príspevku na sociálnej sieti Slovák ironicky komentuje nákup ruskej vakcíny Sputnik V. Púšťa sa do Mareka Krajčího aj Igora Matoviča. Slovák je napriek svojmu menu známy nenávisťou voči Rusku a všetkému ruskému.

„A na pamiatku dvoch svätcov, ktorí sa obetovali za nás pôjdu každý rok dvaja herci s krížom na košické letisko. Dav bude kričať: Ukáž zmluvu! Ukáž zmluvu! Chceme vidieť registráciu! Koľko to stálo! Apoštol Marek pošepne, pravá viera nepotrebuje dôkazy. A v rukách budú stískať prepravky so životodarnou tekutinou a šepkať: Vezmite a pichajte, toto je moja krv,“ vysmieva sa Slovák z viery Mareka Krajčího, z Veľkej noci aj z ruskej vakcíny naraz.

Pre Sputnik sa opäť hádajú ako baby na rínku. Matovič sa cíti ako biblický hrdina Dávid
Neregistrovaná ruská očkovacia látka Sputnik V je na slovenskej politickej scéne opäť v hre. Spory kvôli nej totiž začínajú nanovo. K Sputniku sa v statuse vyjadril aj expremiér Igor Matovič. Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Igor odkráčal v teniskách na ministerstvo

Režisér ironicky komentuje aj z aktivity poslancov OĽaNO, ktorí napísali svojmu vodcovi podporný list. „Najprv sa obetuje apoštol Marek, pocítime závan a potom už samotný Igor. Aha, tak ešte nie, najprv krátky status o špinavej hre a potom navždy odchod z veľkej politiky. Ale čo to, 50 verných, jeho X légia plače na kolenách, píšu mu list aby neodišiel, bez jeho parádnych statusov, ktoré miluje cely národ, bez kreativity, pomstychtivosti a schopnosti otráviť úplne každého to jednoducho nepôjde,“ vysmieva sa Nikita Slovák.

„A tak v parádnom obleku a teniskách tiahne na ministerstvo financií. Vraj má mať na starosti hospodársku pomoc ľuďom postihnutým covidom. Dobrá správa pre nás všetkých, budeme nemajetní ako on, obetoval sa, nič nevlastní a musí bývať u vlastnej ženy. Nikto tak nekašle na majetok ako títo multimilionári,“ poukazuje na majetkové pomery Matovičovcov režisér.

Záver príspevku Nikitu Slováka je už vážny. „Raz túto bizarnú legendu budeme rozprávať pravnukom a hanbiť sa jak hovädá. Ale viac sa, dúfam, budú hanbiť potomkovia tenistov, tanečníkov a katolibancov. Ale čo, za tie prachy sa tá trocha hanby oplatí, ako hovorieval Pišta Harabin. A možno je to ozaj špinavé sprisahanie, celý svet a médiá, versus Igor Matovič. A aby som aj odcitoval bibliu, ktorá sa už pomaly stáva neoficiálnou doktrínou Slovenska – Moja je pomsta“ končí svoj príspevok slovenský režisér Slovák.

Miro Kollár: "Igor Matovič je nebezpečný - pre seba, pre koalíciu, pre vládu, ale hlavne pre Slovensko!"
"Jeho dnešný výlet do Moskvy je totiž nielen bezprecedentný a neakceptovateľný krok mimo mandát ministra financií, je to hlavne nezodpovedná zahranično-politická avantúra jedného urazeného ega, ktorá však už dnes ide jasne voči záujmom Slovenska."... Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Ivan Brožík