Miro Kollár: "Igor Matovič je nebezpečný - pre seba, pre koalíciu, pre vládu, ale hlavne pre Slovensko!"
08 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Jeho dnešný výlet do

Matovič začal kvôli Sputniku ofenzívu na Moskvu, letí ich tam tiež poslať kopať hroby?
Igor Matovič sa rozzúril. Letí do Moskvy buchnúť tam po stole. Príčinou je Sputnik V. Čo si Matovič zmyslí, to predsa musí byť. Ktovie, či o jeho dnešnom lete do Moskvy vie naše ministerstvo zahraničných vecí... Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Ivan Brožík
je totiž nielen bezprecedentný a neakceptovateľný krok mimo mandát ministra financií, je to hlavne nezodpovedná zahranično-politická avantúra jedného urazeného ega, ktorá však už dnes ide jasne voči záujmom Slovenska." Citát Miro Kollár.


"Máme slovenské i európske pravidlá posudzovania a autorizácie vakcín. Ten, kto sa snaží obchádzať tento systém, nepomáha budovať právny štát, ale rozbíja ho." Tvrdí poslanec NR SR a odídenec zo Za ľudí Miro Kollár.




Reprofoto FB (@Miro Kollár)

Proti záujmom Slovenska

"Máme vakcíny nad rámec, ktorý sme si dokázali objednať, pretože nám pomohla Európska únia. Ten, kto to spochybňuje a podkopáva túto spoluprácu a solidaritu, ide jasne proti záujmu občanov Slovenska." Píše na sociálnej sieti Miro Kollár.



Vyfackal všetkých

"Cesta Igora Matoviča do Moskvy má však ešte jeden vážny vnútropolitický rozmer. Je to nielen facka novému premiérovi, ako aj ministrom zdravotníctva a zahraničných vecí, ale aj vážne prekročenie jeho kompetencií, ktoré nesmie ostať bez reakcie." Pripomína Miro Kollár.



Boj s populizmom je nevyhnutný

"Našou reakciou bude, že okrem boja s chobotnicou korupcie a mafie, budeme musieť zvládnuť aj boj s nebezpečným antisystémovým populizmom!" Predpokladá Miro Kollár na záver statusu.


(Medzititulky red. HD.)