Matovič šokuje: Ak chceme mať na konci roka nulový deficit, DPH sa musí zvýšiť z 20 na 50 percent!
08 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igora Matoviča si na poste ministra financií opozícia nedokáže ani len predstaviť. Na jeho návrh smerom ku koncoročnému nulovému deficitu zareagoval na sociálnej sieti aj majiteľa profilu Prezident.


Po „presune“ Igora
Pre Sputnik sa opäť hádajú ako baby na rínku. Matovič sa cíti ako biblický hrdina Dávid
Neregistrovaná ruská očkovacia látka Sputnik V je na slovenskej politickej scéne opäť v hre. Spory kvôli nej totiž začínajú nanovo. K Sputniku sa v statuse vyjadril aj expremiér Igor Matovič. Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik
z pozície premiéra na post ministra financií sa chytala za hlavu najmä opozícia. Vtipmi na jeho osobu sa to len tak hmýrilo. No on to zrejme s cestou za krajším zajtrajškom Slovenska myslí smrteľne vážne. A nasvedčovať by tomu mal aj jeho plán o nulovom deficite, na margo ktorého sa vyjadril v statuse aj človek na facebookovom profile Prezident.

„Zdá sa, že nejaký grandiózny finančný a daňový plán sa už črtá. Poniektorých účastníkov tlačovej konferencie po rokovaní vlády v staronovom zložení nový minister financií šokoval, keď uviedol, že ak by sa vláda chcela teraz správať ako dobrý hospodár a mať ku koncu roka nulový deficit, tak by sa musela DPH zvýšiť zo súčasných 20 na 50 percent. Podľa Matoviča by to znamenalo, že by si ľudia za všetok tovar, služby i nehnuteľnosti museli priplatiť o štvrtinu viac, ale vymazalo by to súčasný deficit,“ napísal v statuse Prezident, čím určite nielen šokoval, ale najmä vystrašil poriadne veľa Slovákov.



Iza Bela: Moriak Matovič svojou pýchou dostal Slovákov na kolená a zničil čo tu fungovalo
Pred voľbami 29. februára minulého roka viacerí politici upozorňovali, čo nastane v prípade, keď sa dostanú k moci pravicové liberálne strany. Sú tu a výsledok vidíme. Svoj názor na celú situáciu napísala vo svojom statuse aj žena pod facebookovým... Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik