Draxler: Poďakujme sa slovenským médiám - Matovič je ich produkt, oni ho milovali a splodili!
08 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Zjavil sa, votrel sa do priazne médií. Ich neskúsení a ľahko ovplyvniteľní novinári si Matoviča zamilovali. Tak ako mnoho vodcov pred ním vrátane Mečiara. Vrátane Dzurindu. A vypustili Krakena. Matovič je produkt mediálnej mašinérie, hovorí exminister školstva Juraj Draxler.


Igor Matovič nie je nič iné, ako "produkt mediálnej mašinérie" - píše na sociálnej sieti Juraj Draxler.

„OĽaNO je zlo!“ znie na transparente, ktorý vyvesil Juraj Draxler v noci v hlavnom meste
Exminister školstva Juraj Draxler je známy „burič“ proti súčasnej koalícii a jej vláde. Nevyzýva však na protesty, ale so svojou partiou ľudí vymýšľa netradičné akcie ako upozorniť, že sa im súčasné vedenie štátu nepáči. Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


"Toto bol Igor Matovič ani nie mesiac po tom, ako sa v roku 2010 stal poslancom. Médiá ho okamžite milovali." A autor statusu pridáva aj fotografiu, ktorej reprofoto vidíte nižšie.

Reprofoto FB (@Juraj Draxler)

Príjemne hysterický

"Stále prichádzal s niečím príjemne hysterickým. Stále robil šou. Stále na niekoho útočil. Stále prichádzal s nejakými konšpiráciami (ako mu niekto ponúkol milión, ako má vraj niekto iný stámilióny na účte)." Píše Draxler a žiada sa dodať, že médiá stratili rozum a začali ho zbožňovať a vytlačili ho až na piedestál moci - do premiérskeho kresla. Bez kúska snahy o rozmýšľanie.
Nedajte sa už klamať!

"Nedajte sa oklamať, ak vám niekto tvrdí opak. Matovič a všetko to zlo, ktoré do politiky priniesol, zúfalú nekompetentnosť, a rozdráždenosť, to všetko je produkt mediálnej mašinérie." Varuje na sociálnej sieti politik Juraj Draxler.

(Medzititulky red. HD.)

Draxler: Ak chceme žiť v normálnej spoločnosti, musíme sa postaviť tomu, čo sa deje v médiách ako SME
"Ak raz chceme žiť v normálnej, slušnej spoločnosti. Ak chceme, aby ľudí reálne zaujímala politika a neplietli si to so zapájaním sa do davovej hystérie vyvolanej médiami. Ak chceme, aby si mladí ľudia našli cestu od lacnej zábavy k zaujímavej... Čítať ďalej
07 | 04 | 2021