Ďalší zákonom o nosení rúška „podkutí“ mestskí policajti a spupná žena bez rúška (VIDEO)
08 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Na internete sa opäť objavilo video, v ktorom „spupná“ občianka bez rúška odmieta spolupracovať s mestskou políciou. Udalosť sa tentokrát odohrala na autobusovej zastávke v Púchove.


Niektorí Slováci stále odmietajú nosiť rúšok či respirátor. Počet tých, ktorí to odmietajú, sa zvyšuje. Na sociálnych sieťach pribúdajú aj videá, na ktorých ľudia zachytávajú strety policajtov s ľuďmi, ktorí na verejnosti nemajú na tvári rúško.

Jedno takéto video umiestnil na sociálnej sieti vo svojom blogu i Daniel Krištof. Zachytáva mestskú políciu v Púchove, ktorá sa usiluje od ženy stojacej bez rúška na tvári na autobusovej zastávke získať jej doklady. Žena to však odmieta a žiada od hliadky aby jej zacitovali zákon, podľa ktorého od nej vyžadujú nosenie rúška.



Ako to už veľmi často býva, nedočkala sa. Smutné je, že mestskí policajti jej nedokázali zacitovať alebo aspoň prečítať zákon respektíve ustanovenie zákona, ktoré nosenie rúšok, respektíve respirátorov nariaďuje. Na miesto incidentu napokon dorazila aj štátna polícia.

(Ak sa vám video nezobrazuje, môžete naň prejsť cez linku pripojenú v prvom odseku článku alebo TU - pozn. red. HD.)

Škandál: Mestskí policajti napadli muža bez rúška pred očami jeho synčeka (VIDEO)
Českom otriasa ďalší škandál s neprimeraným zásahom policajtov. A to dokonca pred očami jeho malého syna. Dôvodom malo byť to, že mladý muž nemal nasadené rúško. Video zverejnené na sociálnej sieti je naozaj kruté. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik