Láskyplné gesto manžela Ewy Farnej: Chcela ísť k moru, on jej želanie naplnil v obývačke!
07 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Tomu sa hovorí láska! Speváčka Ewa Farna na Veľkú noc vyslovila želanie, že už by rada išla niekam k moru, pretože už karanténa trvá dlho. Jej manžel Martin Chobot (32) to poňal po svojom a svoju ženu prekvapil domácou exotikou, píše Blesk.


Ewa Farna zatúžila po morskom vánku a teplom piesku. "Chcela by som fakt už niekam k moru, vieš, že by sa Arťa hral na piesku, my s drinkom, pohoda, akoby nejako na samotke, ale v exotike, déčko zo slnka - lepšia nálada, rozumieš," navrhla svojmu mužovi speváčka, ktorá výsledok zverejnila na sociálnych sieťach.

To sa však nestretlo s veľkým pochopením, pretože Martin Chobot je veľmi zodpovedný a zásadový muž. "Veď nemôžeme cestovať ani medzi okresmi, ani na sviatky nevidíme rodinu, tak to fakt nemôžeme nikam ísť predsa, to je úplne proti zmyslu tých opatrení," zavrhol výlet do zahraničia gitarista.

Ewa ešte chvíľu brblala, že by mohli ísť do Dubaja alebo na Kanárske ostrovy, ale nič neprešlo. O to viac bola prekvapená, keď sa vrátila zo záchodu do obývačky. Čakalo tam na ňu plážové ležadlo, osuška, ďalej veci na šnorchlovanie, drink, palma v kvetináči a na obrazovke fotografia mora. "No, Dubaj to nie je, ale snaha sa cení. Urobme si peknú Veľká noc i doma," napísala Farna.



 

Trapas v hlavných správach TV JOJ: Prehnutý zadok maskérky v úvode živého vysielania!
O zábavu bolo počas sobotňajšieho živého vysielania na TV JOJ postarané! Divákom sa totiž na začiatku televízneho spravodajstva naskytol pohľad na zadok jednej z maskérok, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
07 | 04 | 2021 | Timotej Dudka