Bukovský: „Rekonštrukcia vlády je vlečka hnoja vykydnutá pred každý dom na Slovensku“
30 | 03 | 2021 I Robert Bačinský

„On však odkázal celému národu, že jeho ochota stať sa ministrom financií je prejav veľkonočného odpustenia všetkým tým, ktorí boli nespokojní s jeho vládnutím a požadovali jeho odchod z funkcie. Odpustil 84 percentám ľudí nespokojným s jeho prácou. Tohto človeka bude treba naozaj vyniesť,“ povedal v najnovšom videu Igor Bukovský.



Hnoj na slušnom Slovensku

Dr. Bukovský si v najnovšom videu podal Igora Matoviča. Verejne mu tlmočil názor 84 percent nespokojných občanov Slovenska.

„Politici, ktorí tvoria vládnu koalíciu, predstavili svoju predstavu o rekonštrukcii vlády. Politici, ktorým z našich daní platíme mzdy, autá šoférov, asistentov, schôdze, letenky, ešte aj chlebíčky, vykydli na každé námestie slovenských miest a dedín veľkú vlečku hnoja. Pred bránu každého človeka, ktorý chce žiť na slušnom Slovensku,“ definuje Bukovský súčasnú vládu a komédiu okolo rekonštrukcie vlády.

Juraj Štubniak o rošáde na vláde: toto skončí až keď kráľ vymení stoličku za lavicu. Lavicu obžalovaných.
Herec zo Súdnej siene Juraj Štubniak pravidelne komentuje dianie na slovenskej politickej scéne. Teraz si na opis diania pomohol šachovou terminológiou. „Rošáda je jediný ťah keď sa hýbe dvomi figúrkami naraz. Podmienkou je, že kráľ nesmie mať šach... Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Petra Demková

Matovičov arogantný výsmech

Jeho názor na vedenie krajiny nie je ničím iným, ako hlasom drvivej väčšiny občanov. „Správajú sa horšie ako všetci ich predchodcovia. Rozvrátili našu krajinu spôsobom, akým si to nikto nepamätá,“ tvrdí. A pokračuje: „Odchod Matoviča z funkcie premiéra, podávaný ako štátnické gesto, je arogantný výsmech patokrata.“

Na rozdiel od Sulíka, ktorý v tom problém nevidí, Bukovský s menovaním Matoviča na post ministra financií problém má. „Stále totiž platí, že vo vedení štátu by nemal byť človek, ktorý sa verejne priznal, že odflákol dva roky svojho vysokoškolského štúdia, že podvodom získal titul. A človek, ktorý doteraz ten titul používa v rozpore s dobrými mravmi,“ povedal známy lekár.
Patologický prejav vydávaný za odpustenie

Bukovský sa s úsmevom pozastavuje nad Matovičovou hlúposťou. Podľa jeho názoru mal radšej ostať ticho a nepovedať nič. „On však odkázal celému národu, že jeho ochota stať sa ministrom financií je prejav Veľkonočného odpustenia všetkým tým, ktorí boli nespokojní s jeho vládnutím a požadovali jeho odchod z funkcie. Odpustil 84 percentám ľudí, nespokojných s jeho prácou. Tomu sa treba iba zasmiať. Tohto človeka bude treba naozaj vyniesť,“ myslí si Bukovský. Myslenie politikov a ich predstava o lepšom riadení štátu, sú podľa neho absurdné a patologické.
Vo vedení štátu nemôžu byť ľudia bez morálky

„Až tak patologické, že predstava o tom, ako vniesť do spoločnosti pokoj, ako vrátiť morálku, dôveru ľudí v štát stroskotáva práve na patologických mysliach a konštruktoch, ktoré im nedovoľujú opustiť svoje pozície. Táto krajina nemôže pokračovať pod vedením ľudí, ktorí podvádzajú, ktorí majú závažné podozrenia týkajúce sa ich minulosti, podnikania, daňových odvodov, spojení s mafiánmi a ich morálky ako takej. Krajina, ktorá chce byť lepšia, nemôže dovoliť, aby vo vedení boli takí ľudia, ktorí majú totálne zdeformovanú predstavu nielen o morálke, ale aj o tom, čo im patrí,“ nešetrí kritikou Dr. Bukovský.

Je dokázané, že covidová imunita trvá 8 mesiacov. Naša vláda tvrdí, že tri. Prečo klamu? Bukovský to tuší
Vo svojom poslednom videu sa MUDr. Bukovský rozhovoril aj na tému covidovej imunity. Naše úrady tvrdia, že získaná imunitná schopnosť trvá iba 3 mesiace, pripomína. „Podľa súčasných vedecky overených poznatkov overených a publikovaných v... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Petra Demková

V čase bezvládia nám bolo lepšie

Zároveň upozorňuje na jednu veľmi dôležitú vec: „Stačil mesiac vládnej krízy, vládneho bezvládia na to, aby o 60 až 70 percent klesol počet denných pozitívnych výsledkov testov, ktoré nám tu médiá ešte stále prezentujú ako infekčných, infikovaných a chorých. Aby o 25 percent klesol počet ľudí, ktorí sú v nemocniciach s Covidom a aby zhruba o 50 percent klesol denný počet úmrtí. Stačil mesiac skolabovanej vlády na to, aby sa tak zásadne pozitívne začal otáčať ten nepriaznivý medicínsky trend,“ upozornil lekár.
Škoda, že sa nehádali dlhšie

„Škoda, že sa nehádali aspoň tak dlho, aby sme dosiahli stav, ktorý majú momentálne vo Švédsku. Tam pri dvojnásobnom počte obyvateľov  majú priemerný počet úmrtí za posledný týždeň len päť,“ informuje o aktuálnych číslach Igor Bukovský a skúša to aj so sarkazmom.
Predčasné voľby a psychologické testy pre politikov

Predstava o ďalšom fungovaní Slovenska je pre Bukovského jasná: „Nepomôže nič iné ako konanie, ktoré povedie k skráteniu volebného obdobia a k predčasným voľbám, ktoré budú spojené s takou zmenou situácie, aby to prinieslo trestnoprávnu zodpovednosť pre ľudí, ktorí vstúpia do politiky. Osobnú aj hmotnú zodpovednosť, možnosť priameho odvolania ľudí vo funkciách, možnosť testovania ich psychickej a odbornej spôsobilosti zastávať funkcie, o ktoré sa pred našimi očami uchádzajú,“ končí video známy lekár.

Bukovský: „Matovič z piatich základných kritérií definície psychopata a sociopata spĺňa šesť“
Igor Bukovský, kritik protipandemických opatrení, si tentokrát posvietil na duševný stav premiéra. Otvorene vo videu hovorí, že Igor Matovič je učebnicový príklad sociopata. Veriť mu, že sa zmení prirovnáva ku konaniu ženy, ktorá žije s alkoholikom... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Robert Bačinský