Štát je nefunkčný, denne zomiera stovka našich blízkych a oni sa celé týždne hádajú o podiel na moci!
14 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Odvolanie Mareka Krajčího je len presúvaním nábytku v horiacom dome. Dole musí ísť Matovič a celá vláda." Citát Ľuboš Blaha.


"Denne umiera stovka ľudí a oni sa hádajú ako malé deti na pieskovisku - štát je kvôli nim nefunkčný a výsledkom je vyše 8 tisíc obetí." Píše po rozhlasovej diskusii na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.
Smutná vizitka štátu

"Štátna pomoc ľuďom je jedna z najhorších na svete, podľa The Economist sme sa v rámci ekonomickej pomoci ľuďom ocitli v predposlednej lige, kde sú spolu s nami také klenoty ako Zimbabwe a Mauritánia."

Blaha: Rozvrátili štát. Zapríčinili smrť tisícov. Predali spravodlivosť. Predali Slovensko!
Ťahanice okolo odstúpenia či odvolania ministra zdravotníctva Mareka Krajčího z funkcie zrejme ešte neskončili. Situácia sa totiž mení každým dňom. Všimol si to aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý to náležite okomentoval v statuse na... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Kašlú na ľudí

Ľuboš Blaha pripomína to, čo štve na Slovensku už prakticky každého: "Vláda absolútne nerieši nedostupnosť ivermektínu, ľuďí nechávame napospas, nikto ich nelieči, nechávame ich dusiť sa doma bez podpornej liečby. A pri očkovaní sa ignoruje, že po vakcinácii Astra Zenecou zomrela mladá 38-ročná matka. Takto to nemôže ísť ďalej."
Strata súdnosti

" Absolútne im chýba sebareflexia: Matovič doteraz nepochopil, že patríme k najhorším na svete v úmrtiach kvôli jeho povinnému testovaniu: znásilnil ľudí a zvýšil mobilitu. Výhovorky na Roberta Fica už fakt nezaujímajú nikoho. Snáď ani Svedkov Matovičových. Vládnu oni." Pripomína Blaha.
Zaujíma ich iba válov

"V situácii, kedy potrebujeme zjednotiť proti Covidu celé Slovensko, sa oni nevedia zjednotiť ani navzájom. A ešte rozpútali aj mocenskú vojnu v bezpečnostných zložkách a zavreli si svojho vlastného šéfa SIS. Smerom von je to hanba pre celé Slovensko. Medzi Matovičom a Sulíkom je číra nenávisť. Ich ďalšia spolupráca bude záhubou pre Slovensko." Vykresľuje trpkú realitu Slovenska týchto dní poslanec NRSR Ľuboš Blaha.

Blaha: Slovensko teraz rozožiera skutočná rakovina, ktorou je Matovič a celá jeho vláda
Krízu v koalícii by malo zažehnať odvolanie ministra zdravotníctva Mareka Krajčího. Po jeho odchode z funkcie volala dlhodobo aj opozícia. Stalo sa, a tak je spokojný aj Ľuboš Blaha zo Smeru-SD. Hoci nie tak celkom... Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik