Igorovi kamaráti - sonda do ich duší (a pôvodu) z pohľadu Alojza Hlinu
14 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Igor je guru, vodca. Má svedkov, oddaných svedkov, oddane mu slúžia. Niektorí v parlamente, po úradoch, na sociálnych sieťach." Citát Alojz Hlina.



Obklopený submisívnymi

Reprofoto FB (@Alojz Hlina)

"Napríklad taký Ján Mrva, bývalý starosta Vajnor, teraz vďačný štátny úradník." Začína svoj tentoraz kratší status Alojz Hlina


"Poctivo napíše pochvalu na Matoviča pod skoro každý príspevok. Toľkú submisívnosť, to naozaj treba pohľadať. Ktovie, kedy robí, keď má toľko času." Pokračuje Hlina.


Hlina: Kým Matovič a Kollár budú vo vrcholových funkciách, z verejného priestoru neodídem!
Alojz Hlina odstúpil z postu predsedu KDH po neúspešných parlamentných voľbách v marci minulého roka. Vo svojom statuse sa však vyjadruje, že by sa možno do veľkej politiky aj vrátil. Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Na múdrosráčov sú krátki

"Lenže všetci títo priatelia nestačia ubrániť vodcu pred múdrosráčmi a tými, čo chcú návrat mafie, tak musia povolať zálohy z Indie. Igor má aj tam veľa priaznivcov. A keď ho treba podporiť, tak ho z Indie nezištne kedykoľvek podporia". Ak čitateľ nechápe, dozvie sa v nasledujúcom odstavci statusu Alojza Hlinu.


("Pre širší kontext, odporúčam pozrieť anketu na Zomri, či status R. Cholevu.")


Aby čitateľ HD nebol o ten zážitok ukrátený, ponúkame jeho prepis:



Stranícka bunka OĽaNO v Indii

"Zomri dnes spravilo anketu o tom, či by mal Igor Matovič z funkcie premiéra odísť alebo v nej zostať. Okrem toho, že pomer je zatiaľ približne 36:1, tu je prvých 10 screenshotov jeho podporovateľov." Píše v statuse Radovan Choleva.




Reprofoto FB (@Rdovan Choleva)

Internacionalisti

A už sme zas v statuse Alojza Hlinu: "Sulík mal ísť so svojim Covid semaforom do Mongolska, Matovič má zase zjavne širokú podporu v Indii. Keby náhodou ľudia chceli vedieť, kde končia ich peniaze, ktorými prispievajú na chod politických strán. Tak aj v takýchto štúdiách."


Hlina: Matovič, ktorý ukradol 95 percent svojej diplomovej práce, ide poúčať vedcov ako to majú robiť
10 | 03 | 2021 | sefredaktor