Tajomstvo odhalené: Vlado Voštinár sa pokúsil o útek z komunizmu, hrozila mu basa!
12 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Známy tvár TV JOJ Vlado Voštinár (47) mohol mať po moderátorskej kariére! Ako vyšlo na povrch, vo svojom tínedžerskom veku sa pokúsil emigrovať do zahraničia, informuje Nový Čas.


Svoje niekdajšie plány priznal len pred nedávnom. Ako mladík sa Vlado Voštinár pokúsil o útek z komunistického Československa do Talianska. „Kúpil som si zájazd do vtedajšej Juhoslávie s výletom do Talianska. Odtiaľ som sa už neplánoval vrátiť. Sestra však mala v tom čase svadbu a prosila ma, aby som jej ju nepokazil. Tak som to zrušil,“ prezradil moderátor.

To však nebol jeho jediný pokus o útek z krajiny. „O rok som si kúpil opäť zájazd do Juhoslávie, ale Taliansko bolo vypredané. Tak som chcel zdrhnúť odtiaľ, ale nedarilo sa mi. V prvom pokuse som sa zamotal do skupinky Juhošov, ktorí prechádzali hranicu do Trieste voľne. Lenže ja ako južan nevyzerám, tak ma colníci vymákli - ‚Héj, ukaž pasoš. Nemá víza.‘ - a vrátili ma späť. Tak som chcel skúsiť prejsť do Talianska cez les. Ale chytili ma vojaci. Tých sa mi podarilo pri výsluchu oklamať, že som sa bol iba vyčúrať a zablúdil som. Jasné, že mi neuverili, ale zľutovali sa a s nadávkami ma vyhodili. Ale sľúbili, že to nenahlásia,“ opísal svoju historku z minulosti, pričom si je vedomý toho, že mu v tej dobe za to hrozilo i väzenie. Dnes môže byť Voštinár vďačný, že zostal a vybudoval si slušnú kariéru moderátora.

Známe tváre sa bez servítky vyjadrili k zaočkovanej Cibulkovej
Kauza s bývalou tenistkou Dominikou Cibulkovou (31) otriasa celým Slovenskom. So svojím manželom Michalom Navarom (35) mali prednosť pri očkovaní, čo pobúrilo celú verejnosť vrátane prominentov, informuje Nový Čas. Aký na to majú názor slovenské... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Timotej Dudka