Hrôza: Otec musí s malým synčekom vyžiť len z 30 eur! Navyše hrozí, že skončia na ulici
12 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Veľmi smutný príbeh zažíva dennodenne opustený Ján, ktorý žije sám aj s trojročným synčekom. Mesačne im totiž na ich živobytie zostáva iba 30 eur! Teraz im navyše hrozí, že skončia na ulici.


Život aký má Ján z Hliníka nad Hronom by zrejme nechcel mať nikto z nás. Asi pred rokom ho opustila partnerka a on zostal na materskej so synčekom Jankom. Obaja doslova bojujú o život, pretože po zaplatení nájmu za byt im zostáva na mesiac už len 30 eur, píše portál cas.sk.
Zaspáva aj budí sa s myšlienkou, čo dá synčekovi na jedenie

Opustený Ján tak so svojím trojročným synčekom doslova živorí a denne musí bojovať o prežitie. Otec je na materskej dovolenke a z ich skromného rozpočtu musí platiť nájom za jednoizbový byt, v ktorom so synčekom bývajú. Žiaľ, na živobytie pre neho a jeho chlapca mu zostáva mesačne iba pár eur. Ján síce robí pre milovaného syna prvé aj posledné, no ako rodič na materskej nemá poriadny príjem a každý večer aj ráno zápasí s nepríjemnými myšlienkami, čo dá svojmu usmievavému synovi na jedenie. „Povedzte, čo mám robiť?“ pýta hneď skraja sa so slzami v očiach nešťastný muž.
Otec by pracoval rád no nemôže, lebo nemá kam dať synčeka

„Som so synom na materskej. Môj mesačný príjem je 270 eur, z toho platím 240 nájom za jednoizbový byt, takže nám zostáva s Jankom na živobytie len 30 eur mesačne. Už som zúfalý, som na dne. Tento mesiac ani neviem, z čoho zaplatím nájom, a bojím sa, že skončíme na ulici. Reálne nám to hrozí,“ vysvetľuje svoju situáciu starostlivý otec. „Jankova mama nás opustila, lebo jej bolo prednejšie všetko iné len nie my dvaja. Malý ešte nehovorí, nedávno som ho odnaučil od plienok. Musím byť s ním doma, nemôžem pracovať. Som zúfalý,“ vraví Ján, ktorý sa obáva, že sa z nich môžu stať bezdomovci.

Neuveriteľná krutosť: Matka nechala svoje bábätko takmer vyhladovať na smrť v skrini
Na kosť chudé dievčatko objavili náhodou kamaráti. Hrozná udalosť sa stala v ruskom meste Karpinsk, ktoré leží vo Sverdlovskej oblasti na Urale. Čítať ďalej
15 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Na potraviny im síce ešte trocha ostáva, na to ostatné už nie

„Chladničku máme úplne prázdnu a nemáme často ani čo jesť,“ sťažuje sa Ján a dodáva: „Keď mám nejaké peniaze, tak nakúpim základné potraviny, ale hlavne termix, ktorý má Janko rád. Situácia ma prinútila, že som vyskúšal aj piecť. Myslím, že ten orechovník mi na prvý pokus vyšiel. Nám aspoň chutí.“ Starostlivého otca trápi aj to, že so synčekom si nemajú často ani čo obliecť, pretože na to jednoducho nemajú peniaze.

Mesačný rozpočet

Príjem: 270 €

Výdavky

Nájom: 240 €

Potraviny:

Termix: 5 €

Chlieb, pečivo: 10 €

Maslo: 5 €

Mlieko: 5 €

Ostatné: 5 €

Ostáva: 0 €

Neuveriteľný príbeh: Matka nechala dieťa v opustenom dome, po 10 rokoch odhalila niečo šokujúce
Život píše desivé aj krásne príbehy, no ten, ktorý sa stal v ruskom Jaroslavli je priam neuveriteľný. Napísali o ňom dobrespravy.eu. Čítať ďalej
05 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.