Anton vyliečený Ivermectinom: Je to naozaj liek. Škoda len, že máme vo vláde diletantov
11 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

O lieku Ivermectin sa toho už popísalo veľa. O tom, aký je na začiatku liečby účinný, ale aj o tom, že takmer vôbec nezaberá. Osobné zážitky ľudí sú však veľavravné. Tie svoje opísal v príbehoch Anton Májovsky, ktorému, no nielen jemu, skutočne pomohol.


Ivermectin je liek, ktorý pred pandémiou používali výhradne veterinári. Ako sa však neskôr zistilo, účinne zaberá aj v začiatkoch choroby Covid-19 u ľudí. A tí, ktorí ho správne a najmä včas užili, naň zväčša nedajú dopustiť. Presne tak ako Anton Májovsky, ktorý rozpovedal svoj príbeh portálu 40plus.sk.
Od zverolekára dostal Ivermectin a začal sa liečiť, pomohol ním však aj druhým

Ako Anton priznal, je majiteľom už rok zatvorenej firmy a živil ho najmä cestovný ruch. Keďže doma má starších rodičov, o ktorých sa bál, situáciu s koronavírusom pozorne sledoval. Na jeseň zachytil prvé informácie v súvislosti s Ivermectinom. Zo začiatku ich nebral veľmi vážne, ale to iba do momentu, kým si informácie o ňom neprečítal na Facebooku z vyjadrení vedca Miroslava Šteca, ktorého osobne pozná.

„Dôverujem mu, preto som vyvinul snahu získať Ivermectin pre prípad, že ho budeme potrebovať. Keďže na Slovensku v humánnej forme nebol, zavolal som svojmu veterinárovi, ktorý sa mi stará o zvieratá, a poprosil ho o jednozložkovú pastu pre kone s obsahom Ivermectinu (Noromectin),“ priznáva Anton. Kúpil 15 kusov Ivermectinu pre kone a mal ich doma odložené pre najhorší prípad.

V polovici januára sa nám pokazil vo firme server a potreboval som súrne pomoc môjho kamaráta Tomáša. Bol ochotný a pracovali sme na serveri vyše štyroch hodín, pričom sme situáciu podcenili, pretože sme nemali rúška Na druhý deň som sa od neho dozvedel, že je pozitívny. Volal som kamarátke, doktorke anestéziologičke, ktorá robím priamo na covid oddelení pacientov v kritickom stave. Povedala mi, že som takmer 100 percent nakazený. Som relatívne mladý (42) a športujem. Chcel som vedieť, aký má na to ona názor. Povedala mi, že takých ako ja už videla veľa na ventilátore a aj zomierať,“ opisuje svoj príbeh muž, ktorý pri slovách lekárky spozornel.

Mesík: Ivermectin, ako liek na COVID, môžu používať aj malé detičky a tehotné ženy
Slováci sa v boji proti koronavírusu v počiatočnej fáze najviac spoliehajú na Ivermectin. Vhodnosťou použitia lieku u malých detí či tehotných žien sa v statuse zaoberá analytik globálnych rizík a vyštudovaný lekár Juraj Mesík. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Pri liečbe je veľmi dôležité dodržať každý detail z protokolu doktora Marika

„Podľa informácií, ktoré som čítal a ktoré vypracoval doktor Marik, som vedel, že nemám na nič čakať, pretože strácam čas, a dať si Ivermectin. Čím skôr si ho dám, tým menej riskuje. Tak som si dal prvú dávku Ivermectinu pre kone. Aj ďalej som pokračoval v liečbe. Bol som v kontakte s kamarátom Tomášom, ktorému sa stav postupne zhoršoval. Ja som po pár dňoch už nemal žiadne príznaky,“ opisuje ďalej Anton Májovsky.

Odporučil Ivermectin aj svojmu známemu, od ktorého sa nakazil. A div sa svete, o dva dni príznaky Covidu začali citeľne ustupovať aj jemu. Svoj príbeh rozpovedal aj susede, ktorej 70-ročný otec so 120 kg dostal tiež koronavírus a jeho stav sa z hodiny na hodinu zhoršoval.

Vysvetlil som im komplet liečbu podľa protokolu Dr. Marika. Taktiež, ako je veľmi dôležité dodržať každý detail, pretože Ivermectin funguje len ako súčasť protokolu. Poslúchli na slovo, uverili protokolu Dr. Marika a všetci pozitívni sa pustili cestou liečby Ivermectinom. Najväčšia pozornosť bola sústredená na vysoko rizikového otca. O dva dni otec priznal markantné ustúpenie príznakov. Celá rodina, všetci do jedného, čo boli pozitívni, prešli Covidom bez následkov,“ doplnil Anton o ďalší covid príbeh so šťastným koncom.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/08/otcovi-s-covidom-nechcel-lekar-predpisat-isoprinosin-ani-ivermectin-donutila-som-ho-a-prezil/
Minister Krajčí nevidí za seba náhradu? Ako pri toľkých mŕtvych môže spať?!

Muž však neskôr radou s Ivermectinom pomohol aj 36-ročnej žene ďalšieho svojho priateľa zo Zvolena, ktorá po dodržaní protokolu bola po dvoch dňoch liečby prakticky bez príznakov koronavírusu.

„A takto by som mohol pokračovať ďalej. Viem, že liečba Ivermectinom nie je stopercentná, ale teraz, v tejto chvíli, s týmito skúsenosťami, s takouto osobnou spätnou väzbou v nej vidím obrovskú nádej. Odborníci, analytici, ktorí o tom píšu a ktorých sledujem (Miro Štec, Juraj Mesík a ďalší), robia neuveriteľný kus poctivej práce. Majú to zmáknuté do neuveriteľných detailov. Moja vzorka je zatiaľ okolo 100 ľudí. Do bodky veľmi priaznivá spätná väzba,“ konštatuje spokojne Anton Májovsky. Priznáva ešte jednu vec.

„Mám priateľov lekárov a zdravotné sestry po celom Slovensku. Z prvej ruky mám možnosť vnímať, aká katastrofálna situácia je v nemocniciach. Keď vidím, ako na to reaguje vláda, je mi zle! Zomiera stovka ľudí denne a vláda má čas debatovať na kadejaké podružné témy. Zomiera stovka ľudí a minister zdravotníctva Marek Krajčí nevidí možnosť, žeby niekto dokázal robiť jeho prácu lepšie. Ako ten človek môže spať?! Situácia u nás je predsa výsledkom jeho práce. Aké ego musí mať alebo aký nerozumný musí byť človek, ktorý dokáže verejne prehlásiť, že nevie o inom človeku, ktorý by mohol situáciu zvládať lepšie? Celoplošné testovanie, ktoré nemalo žiadnu oporu odborníkov, dodnes neprinieslo žiaden výrazný úspech.“

Lekárka Janeková: Po troch dňoch liečby Ivermectinom sa pacient cítil dobre (VIDEO)
Liek Ivermectin skutočne pomáha. Svedčí o tom aj krátke video zverejnené na sociálnej sieti. Doktorka Etela Janeková ukazuje snímku pľúc pacienta, ktorého ním liečila. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

O ďalšie tri roky zostane po týchto, ktorí sú teraz vo vláde, iba spúšť

Na základe vlastných skúsenosti Anton Májovsky hovorí, že dnes je stále veľa ľudí, ktorí Ivermectinu neveria, až pokým nemajú pozitívny test.V ten moment okamžite volajú a snažia sa zohnať Ivermectin, ktorý je opodstatnená nádej. Je to šanca. Ale všetko stojí na politikoch. Nie my sme to pokazili. Oni to nezvládli, do bodky celá koalícia, nikto z nich. Hádajú sa o nezmysloch, strácajú čas, ktorý je mimoriadne drahý. Pán Krajčí, teraz tu vám hovorím, som si stopercentne istý, že existujú ľudia na Slovensku, ktorí vašu prácu zvládnu neporovnateľne lepšie. Počet denných úmrtí na covid je váš výsledok,“ odkazuje Anton nášmu „nenahraditeľnému“ šéfovi rezortu zdravotníctva. Ten ho vyslyšal, lebo pred chvíľou Krajčí rezignoval.

A na záver Anton, ktorý nie je politicky angažovaný, dodáva ešte jednu zaujímavosť. „V posledných voľbách som si dokonca želal, aby došlo k výmene Smeru. Nemal som favorita, komu by som to hodil. Rozhodol som sa, že budem voliť toho, kto, podľa posledného neverejného prieskumu, má reálnu šancu zvíťaziť nad Smerom. Nevolil som dobre. Chcel som zmenu. Rýchlo som vytriezvel, presvedčili ma pred voľbami, že plagiátor v politike nemá čo robiť, avšak po voľbách sú tam zase a sú to presne tí, ktorí najviac proti tomu bojovali, žiadna zmena. Cítim sa oklamaný, ako nikdy. Cítim sa vinný za to, že máme teraz vo vláde diletantov. Bezmocný to zmeniť. Slovensko nemá k dispozícii ešte tri roky na ďalšie mega neracionálne rozhodnutia. Za ďalšie tri roky po týchto ostane iba spúšť.“

Pozor! Viete ako Ivermectin užívať? Správa doktorky Šimkovej vám to prezradí
Liek Ivermectin na Slovensku stále vyvoláva veľa diskusií o jeho účinnosti v boji s koronavírusom. Viacerí odborníci ho síce odporúčajú, ale zároveň upozorňujú aj na jeho špecifiká. Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik