Uhrík ohlásil vznik politického hnutia Republika
09 | 03 | 2021 I Michal Filek

To, o čom sa hovorí už dávno, sa stalo skutočnosťou. Odídenec od Mariána Kotlebu, europoslanec Milan Uhrík zakladá nový politický subjekt s názvom Republika. Oznámil to pred chvíľou na facebooku. 



Republika - nová nádej pre Slovensko. Týmito slovami Uhrík uviedol vznik svojho nového politického hnutia.



"Počas uplynulých týždňov sme tvrdo pracovali, aby sme v rekordne krátkom čase dokázali Slovákom ponúknuť alternatívu a novú nádej v tejto ťažkej a zúfalej dobe. Podarilo sa. Dnes vám s hrdosťou predstavujem naše nové politické hnutie REPUBLIKA."




REPUBLIKU, podľa vlastných slov, zakladá ako hnutie pre všetkých občanov, ktorí sú nespokojní s likvidačnou politikou tejto vládnej koalície. Súčasne sú frustrovaní zo škandálov skompromitovanej a skorumpovanej opozície.


"Konzervatívne hnutie REPUBLIKA je a bude razantnou, ale dôstojnou politickou silou a voľbou pre pozitívnu zmenu, ktorú Slovensko tak zúfalo potrebuje. REPUBLIKA má ambíciu združovať všetkých občanov, ktorí si ctia slušnosť a tradičné hodnoty a pre ktorých sú záujmy Slovenskej republiky a jej obyvateľov na prvom mieste. Ak patríte k takýmto ľuďom, tak neváhajte. Pridajte sa k nám," dokončil Milan Uhrík.


Uhríkovci nemusia zbierať podpisy. Získali stranu Ivana Gašparoviča
Aktuality.sk dnes prišli so zaujímavou informáciou. Tvrdia totiž, že odídenci od Mariána Kotlebu už majú svoju novú stranu. Nepotrebovali pritom registrovať nový subjekt. Mali by ovládnuť stranu Hlas ľudu, za ktorou stojí exposlanec národnej rady... Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Michal Filek