Sedem tipov, ako zlepšiť svoj sexuálny život..... aj bez chlapa
09 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Či už ste práve single, randíte alebo máte dlhodobý vzťah, môže vášmu sexuálnemu životu prospieť trocha sebalásky. Je dokázané, že orgazmy znižujú príznaky predmenštruačného syndrómu a pomáhajú sa uvoľniť, teda bojovať so stresom. Prečo na také výhody čakať, až budete vo vzťahu, keď si ich môžete ľahko dopriať sama? Pýta sa portál aha.cz.


Pustite sa do preskúmavanie vlastného tela a zapojte tiež sexi hračky. "Podľa nášho prieskumu medzi zákazníkmi považuje 60% žien erotické pomôcky za úplne prirodzenú súčasť života," hovorí majiteľ sexshopu Yoo.cz Vojtěch Sláma.
1) Objavte svoj slastný rytmus

Väčšina chlapov by chcela rýchlo dovnútra. Vy ale viete, že to miestečko, ktoré vás naozaj rozvášni, nie je nikde v hĺbke (kde ho veľa mužov hľadá ...). Chcete naučiť muža takému rytmu, aký vás prenáša do siedmeho neba? Príďte na neho najskôr sama. Takéto preskúmavanie vlastného tela je príjemná aktivita, ktorá sa oplatí aj neskôr pri sexe s partnerom. 

Dara Rolins prehovorila o tom, aké zakázané ovocie ju priťahuje!
Dara Rolins sa rozhodla prezradiť fanúšikom, čo jej v rámci sociálnych sietí pripadá byť skoro trestné. Zároveň sa priznala k tomu, že ju priťahovalo niečo tak trochu zakázané, informuje Stars24. Čítať ďalej
07 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

2) Naučte sa používať fantáziu

Dosť bolo internetového porna, dnes frčí erotická literatúra! Tak si dajte digitálne detox a siahnite po červenej knižnici. Podľa spisovateľky Alessandry Torre umožňuje šteklivé čítanie na rozdiel od porna oveľa lepšie zapojiť našu fantáziu. Môžeme si tak predstaviť sexuálne scény spôsobom, aký nás najviac vzrušuje.

Poznáte to, v porne sa vám môže síce páčiť herec, ale niečo vám nesedí na jeho partnerke, je tam divné svetlo, zábery sú každú chvíľu na partie, ktoré vás toľko nerajcujú. Ale skvele volené slová na papieri vám umožňujú režírovať predstavy podľa svojho gusta!

Ženy prezradili, v ktorých polohách najľahšie dosahujú orgazmus
A zase ten orgazmus! Dosiahnuť sexuálny vrchol nie je v ženskom svete tak jednoduché. Je to veľmi individuálna záležitosť, ktorú ovplyvňujú fyzické predpoklady, psychická pohoda a správny partner, píše portál Blesk. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Marek Molnár

3) Užite si kúpeľový multitasking

Kúpeľová alebo sprchová masturbácia je ideálna pre ženy, ktoré sú zaneprázdnené a musia stíhať veľa vecí. Niekomu poslúži jednoducho masážny nástavec sprchy, ale môže to byť časom nuda. Do vane plnej horúcej vody sa skvele hodia vodotesné erotické hračky a dokonca sú dostupné originálne šumivé bomby do kúpeľa.

Dodajú vašej kúpeli zmyselnú vôňu s afrodiziakami a vnútri na vás čaká neposlušné prekvapenie v podobe vibračnej patróny. Vyskúšať môžete aj niektoré vodeodolné venušine guľôčky, ktoré sa vďaka rôznym vibračným programom postarajú o vaše vzrušenie, bez toho aby ste museli niečo robiť.

Šesť najčastejších sexuálnych fantázií mužov aj žien
Nech sa prizná, kto občas nefantazíruje o sexe. Aj keď sa o sexuálnych fantáziách v spoločnosti príliš nehovorí, je úplne normálne, že sa ľudia čas od času nechajú uniesť štipľavejšími myšlienkami. Výskumy napovedajú, že existuje niekoľko citlivých... Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Diana Zaťková

4) Natrénujte si lekciu pre neho

Je skvelé, keď dokážete partnerovi povedať, čo sa vám páči. Predsa ale nechcete všetko vyplytvať naraz - naučte sa mu to dávkovať. Sama si môžete natrénovať zvodné predstavenie a využiť to, že muža často veľmi vzrušuje práve to, čo je vidieť len v náznakoch. 
5) Naučte sa oddialiť orgazmus

Niekedy na to jednoducho chceme skočiť a dosiahnuť vrchol raz dva. Vedela ste ale, že odďaľovanie vyvrcholenie môže pomôcť k silnejšiemu orgazmu? Len si to vyskúšajte, keď nie ste pod tlakom dosiahnutia cieľovej rovinky simultánne s partnerom.

Doveďte sa až na pokraj orgazmu a potom si dajte pauzu. Samozrejme nie na kávu, ale chvíľu sa hladkajte po iných miestach tela, kde to máte rada. Vyskúšajte oddialenie niekoľkokrát za sebou, aby ste videla, ako to váš orgazmus zintenzívni.

Päť vecí, ktoré nás pri sexe štvú! Čo všetko muži robia?
Áno, sú veci, ktoré sú pri sexe priam neznesiteľné. A jedinci, ktorí ich robia, sú postrachom spální. Ak sa dokonca stane, že sa nahromadí viac ako jedna, je na čase začať premýšľať, či si ho naozaj chcete nechať, píše portál... Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Marek Molnár

6) Objavte svoj srdcový gél

Áno, aj lubrikant môže byť srdcovka. Zďaleka totiž nie je jeho funkciou len redukcia trenia. Vďaka širokej ponuke si môžete nájsť ten svoj typ a značku, rovnako ako máte najmilší parfém alebo rúž. So správnym lubrikantom je všetko hladšie, a to znamená ešte lepšie pre orgazmus.

Otestujte si, či vám viac vyhovuje vodná báza alebo silikón a nespoliehajte na to, čo bude mať váš budúci partner v nočnom stolíku. Ruku na srdce - v kozmetike sa my ženy jednoducho vyznáme viac a umelá vôňa banánu je nič moc.

Ako často by ste mali mať sex v 20, 40 alebo 60 rokoch?
S vekom dozrievame v mnohých veciach, pričom postupne získavame skúsenosti, nadhľad a kľud. Skúsenosti v sexe sú tiež dôležité, ale s vekom, so všetkými povinnosťami a so zhoršovaním fyzičky sa znižuje frekvencia. Ako často je teda dobré mať sex -... Čítať ďalej
01 | 03 | 2021 | Marek Molnár

7) Užite si hľadanie bodu G

Urobte si pohodlie, ideálne v ľahu na chrbte, a panva si podložte vankúšikom. Potom si priložte palec na oblasť pubického ochlpenia a prostredník pomaly zasuňte dovnútra pohybom, ako keď prstom ukazujete "poď za mnou".

Potom jemne zatlačte niekde na polceste medzi vstupom do pošvy a krčkom maternice. Mnoho žien opisuje mravenčenie alebo dokonca pocit "na močenie" - to znamená, že ste ho našla! Teraz, keď ho máte, použite dlhé lineárne ťahy prostredníkom a zároveň ďalej jemne držte palec na mieste. Príjemnú zábavu!

Desať mužských vlastností, z ktorých sa ženám podlamujú kolená. Toto na vás milujeme!
Milujeme ich, občas nenávidíme, túžime po nich, inokedy ich chceme prizabiť. Rovnako ale nakoniec dôjdeme k záveru, že by sme si život bez nich tak úplne nedokázali predstaviť. Áno, reč je o mužoch! Portál blesk.cz vám zaručene objasní, z akých... Čítať ďalej
01 | 03 | 2021 | Diana Zaťková