Chcete spolu začať bývať? Tu je pár rád, aby to fungovalo
09 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Ešte pred sťahovaním si uvedomte, z akého dôvodu tento veľký krok podstupujete. Ak je to z čisto praktických záležitostí, môže sa stať, že aj v dokonalom byte nebudete úplne šťastná, upozorňuje portál blesk.cz.


Pokiaľ vás ale ženie túžba po niečom novom a máte chuť sa do toho s vervou pustiť, ste na dobrej ceste. U nás to bolo pol na pol, a tak som dúfala, že som sa rozhodla správne.
Začiatky bývajú krušné

Vedela som, že to nebude úplne jednoduché, ale mala som za to, že ma mamka nijako nerozmaznáva, a tak si v pohode poradím. Teraz máme za sebou už asi desiaty sťahovací a upratovací víkend, niekoľko hádok o nezatváraní zubnej pasty a o záchodovej doske ... S priateľom sa ale snažíme si úlohy spravodlivo rozdeľovať, a tak, hoci nám to nejde úplne rýchlo, sa pomaly, ale iste konečne blížime ku koncu - teda k začiatku!
Človek, tvor prispôsobivý

Podľa výskumov sa človek dokáže adaptovať takmer v akomkoľvek prostredí. Všetko ale chce svoj čas, preto sa nedeste, že už týždeň nemôžete v novom byte zaspať a nehanbite sa, keď tajne chodíte do bývalého domova. Ja a priateľ to máme dosť rozdielne. On sa sťahoval už mnohokrát, pre mňa je to úplne prvýkrát. Pri napätých situáciách teda utekám do svojej "starej" postele, ktorá je len o ulicu ďalej. Všetko chvíľu trvá a zabehnuté rituály a zvyky dvoch ľudí sa môžu dosť líšiť, tak je jednoducho potrebné zosúladiť ich dohromady.

Ženy prezradili, v ktorých polohách najľahšie dosahujú orgazmus
A zase ten orgazmus! Dosiahnuť sexuálny vrchol nie je v ženskom svete tak jednoduché. Je to veľmi individuálna záležitosť, ktorú ovplyvňujú fyzické predpoklady, psychická pohoda a správny partner, píše portál Blesk. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Marek Molnár

Vo vybranej spoločnosti

Ak sa rozhodnete s niekým žiť, nie je to len tak. Malo by vám byť s danou osobou dobre a mala by ste už vedieť, ako sa chová v najrôznejších situáciách. Dobré je tiež povedomie o tom, koľko osobného priestoru každý z vás potrebuje a, v neposlednom rade, je nutné cítiť vo svojom náprotivku podporu a bezpečia. Znie to ako klišé, ale zariadenie bytu vám vytvorí naozaj len pekný interiér, nie však domov. Ten sa tvorí a pretvára, a to nielen sťahovaním, ale práve aj energiou ľudí, ktorí v ňom žijú.
Čo je moje, nie je tvoja

Určite si, ktoré veci chcete zdieľať a ktoré nie. Nechcete si striedať kefky a žiletku na holenie? Naštve vás, keď prídete domov a vaše čokoláda, na ktorú sa tak tešíte, je preč? Povedzte to!

Šesť najčastejších sexuálnych fantázií mužov aj žien
Nech sa prizná, kto občas nefantazíruje o sexe. Aj keď sa o sexuálnych fantáziách v spoločnosti príliš nehovorí, je úplne normálne, že sa ľudia čas od času nechajú uniesť štipľavejšími myšlienkami. Výskumy napovedajú, že existuje niekoľko citlivých... Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Diana Zaťková

Ale oni to tak majú ...

Neporovnávajte sa s ostatnými pármi, pretože nikdy neviete, ako to majú naozaj. Takže spite pokojne každý pod svojou perinou a občas možno aj u kamarátok, je to len na vás.
Súkromie je základ

To, že s niekým žijete, neznamená, že s ním musíte zdieľať úplne všetko. Preto mu nekontrolujte mobil, a keď máte potrebu byť sama, pokojne sa zašite do inej miestnosti (keď teda túto možnosť máte).

Päť najväčších nezmyslov o sexe - tomu ani neuveríte
Len o máloktorej zábavke si toho ľudia toľko narozprávajú ako o sexe. Niektoré hlášky sú pravdivé, iné sú úplné nezmysly. Vybrali sme pre vás tie najhlúpejšie a zistili sme, ako to je v skutočnosti, píše portál Blesk. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Marek Molnár