"Ako keď chudobnému darujú pokazenú konzervu," píše o dare vakcín Francúzov pre Slovensko Belousovová
09 | 03 | 2021 I
Anna Belousovová na facebooku píše, že Európska lieková agentúra prirovnala nasadenie Sputnika V k ruskej rulete. Všimla si najmä to, že tá istá agentúra schválila použitie vakcíny od Astra Zeneca, po ktorej zomrela zdravotná sestra. Francúzi nám darovali 15 000 kusov a my sme ju v predklone prijali. 


Predstaviteľka Európskej liekovej agentúry prirovnala nasadenie vakcíny Sputnik V alebo vakcín od čínskych výrobcov, ktoré rovnako neprešli schvaľovacím procesom na úrovni celej EÚ k „ruskej rulete". Začala svoj status Belousovová.



Astru Zeneca schválili...

"Treba pripomenúť, že to je predstaviteľka tej istej agentúry, ktorá schválila vakcínu Astra Zeneca. Dokonca v zrýchlenom režime . Použitie šarže tejto vakcíny pozastavilo Rakúsko. Po tom, čo po očkovaní náhle zomrela zdravotná sestra a druhá sa nachádza vo vážnom stave v nemocnici."


Túto schválenú vakcínu, podľa političky, odmietajú aj v Nemecku, Francúzsku a ďalších európskych krajinách. Pretože sa ukazuje, že okrem nízkej účinnosti 72% má nebezpečné vedľajšie účinky!


"Francúzsko nám ako formu "bratskej" pomoci venovalo 15 000 kusov práve tejto vakcíny. Prezidentka aj premiér sa nezabudli predbiehať v poďakovaní za "dar". Mne to skôr príde ako keď bohatý chudobnému príbuznému podaruje pokazenú konzervu, ktorej sa chce zbaviť, aby si nepoškodil svoje zdravie.


A očakáva sa, že mu budeme ešte v predklone ďakovať. Čo sa aj stalo."


Vyjadrenie predstaviteľky Európskej liekovej agentúry na adresu Sputnika V, ktorý už používa 50 krajín sveta je zároveň dôkazom zaujatosti a neodôvodneného preceňovania vlastného významu, myslí si Belousovová.



Kto stojí za tým stojí?

"Skôr sa vynára otázka: Kto stojí v pozadí ELA, keď púšťa do obehu neúčinné a nebezpečné vakcíny a dovolí si neprofesionálne, predpojaté vyjadrenie na adresu Sputnika V, ktorý ešte len začali posudzovať? Nadnárodné farmaceutické spoločnosti, alebo politika?"


Boli sme už vraj svedkami vyjadrení politikov o Sputniku ako o hybridnej zbrani.


"Aké sú potom záruky, že pri posudzovaní liekov ide naozaj len o prospech a zdravie občanov EÚ a nie o veľké zisky a politické záujmy zákulisných hráčov?! Kto v skutočnosti hrá ruskú ruletu so životmi a zdravím občanov Európskej únie? Rusi so Sputnikom V určite nie!"


Na východe Slovenska testujú vakcínu Sputnik V na myšiach a morčatách. Drucker: "Je to prvoaprílový žart?"
Podľa informácií, ktoré priniesol spravodajský portá RTVS, je prvá dodávka očkovacej látky z Ruska uzamknutá v mrazničke. Vedci začali jej testovanie na myšiach a morčatách. Poukázali na to viacerí politici. Tomáš Drucker na facebooku napísal, že... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Michal Filek