Slová už nepotrebujú! Otto Weiter si s novou partnerkou rozumie aj bez nich
08 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

V polovici júla roku 2020 Otto Weiter nečakane ovdovel, keď v spánku zomrela jeho žena Andrea Fischer. Spevákovi už však robí spoločnosť táto sympatická blondína, ktorá mu robí spevácku spoločnosť a sktorou si perfektne sadol, píše Nový Čas.


Už si rozumejú aj bez slov! Spolu so speváčkou Petrou Maxin chytá Weiter nové piesne. Tú pred časom "načapali", ako si k nemu sťahuje pár vecí. Fámy o intímnom vzťahu však rýchlo zamietla pod koberec. „Musím asi všetkých sklamať, ale u Otta neprespávam. Priznávam však, že pracovne máme k sebe blízko. Obaja sme vorkoholici, uviedla pre Plusku.

V najnovšom rozhovore pre Nový Čas sa nechala Petra počuť, že sa pri spolupráci s bývalým repeťákom ani nemusí pýtať, či je niečo zle. Stačí totiž keď sa na ňu pozrie. "My sme si sadli. Rozumieme si aj bez toho, aby sme si museli niečo povedať. Niekedy stačí jeho pohľad a mne duša uzdravie," nevedela si vynachváliť speváka. "Nemusí mi ani hovoriť, že som niečo zaspievala zle," dodala.

Jej slová potvrdil i spevák, ktorý v ten okamih stál vedľa nej. "To si povedala pekne, že keď sa mi niečo nepáči, ona je taká chápavá, že to hneď vycíti," dal jej za pravdu Otto Weiter.

Mázikovej Fúzačik či brat Otta Weitera: Ako spomínajú na Roba Kazíka jeho kolegovia?
Slovenskom otriasla správa o smrti legendárneho hudobníka Roba Kazíka, ktorý nás navždy opustil vo veku 73 rokov, píše Nový Čas. Ako na túto bolestivú správu reagujú jeho kolegovia? Otto Weiter (65) Čítať ďalej
02 | 02 | 2021 | Timotej Dudka