Fico sa spýtal Tódovej na byt na Slavíne za pol milióna. A ona? "Sedela tam ako parená buchta," perlí Blaha
08 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Poslanec NR SR Ľuboš Blaha mal dnes zjavne vydarený deň. Potvrdzuje to status, v ktorom popisuje dnešnú tlačovú besedu strany Smer.


"Dnes sa mi na tlačovke Smeru naskytol luxusný pohľad na skysnutý výraz Moniky Tódovej, keď jej Robert Fico s úsmevom nakladal za to, ako celé roky klamala o Smere." Píše Blaha v statuse na sociálnej sieti.

Status FB, reprofoto, (@Ľuboš Blaha)


"To ste mali vidieť, smejem sa ešte teraz . V piatok vyšlo najavo, že novinárka Denníka N Tódová je obyčajná klamárka, ktorá roky krivo obviňovala Smer z ťažkých zločinov - no ona sa nevie ani ospravedlniť. Ani bú, ani mú. Len sa tam dnes arogantne rozliala do kresla a spuchnuto tam sedela ako parená buchta na naparovacom vejári. Naparovala sa a zahlídala." Zabrúsil takmer do záhoráckeho slangu Ľuboš Blaha.

"Namiesto "prepáč" z našej drahej Moniky vyšlo len slovo Kvang - to bude asi sorry po vietnamsky. Inak si to neviem vysvetliť. Celé Slovensko vidí, že ju Generálna prokuratúra v prípade uneseného Vietnamca usvedčila z hoaxov a konšpirácií a ju trápi plexisklo Roberta Fica."

Blaha: "Táto vláda sa stáva synonymom Zubatej s kosou"
Ľuboš Blaha si v najnovšom statuse zobral na mušku vystúpenie ministra obrany Jaroslava Naďa v nedeľnej diskusnej relácii na TV Markíza. Juraj Blanár si tam vypočul vyhrážky, že opozícia pôjde do basy. "Naď však nepochopil, že ak niekto pôjde... Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Michal Filek

Šach - mat

A Blaha reprodukuje svoje zážitky naozaj bez cenzúry: "To ste mali vidieť. Už-už chcela uchmatnúť mikrofón a vrieskať doň zase ako rozzúrený pitbul, syčať, vrčať, prerušovať - ako vždy. No nedostala ho do ruky, chúďa, a tak jej nekultúrne ziapanie nebolo počuť. Mrzuté. A potom prišla tá chvíľa - v športovej terminológii sa tomu hovorí knock-out. Robert Fico sa jej so stoickým pokojom spýtal, či radšej nechce vysvetliť svoj byt v najluxusnejšej časti Bratislavy. To ste mali vidieť, to bolo ako z Dobšinského rozprávky. Naša milovaná Monča sa nafúkla ako Mechúrik Koščúrik a potom sa presne ako on - sfučala a praskla. Šach-mat."

Tentoraz už pokračuje Blaha v statuse vážnejšie: "Ono sa zjavne dosť ťažko vysvetľuje, že to dávaš na biednu novinárku a máš akože príjem okolo tisícky mesačne, no bývaš pri Slavíne, kde bežného smrteľníka takýto bytík vyjde zhruba na pol milióna eur. A zhodou okolností si svoju kariéru postavíš na vylievaní špiny na ľavicových politikov, z čoho sa najviac tešia prachatí oligarchovia a americké mimovládky. A potom príde bytík pri Slavíne, hohoho, to viete, on len tak priplachtí ako od Santa Clausa. Ja len, že to pôsobí drobátko podozrivo, ale načo to riešiť, veď novinári nemôžu byť skorumpovaní, to je fyzicky nemožné. A my Monike všetci veríme, ona je čistá ako uncle George."

Blaha: Matovič dnes v rozhlase pôsobil, akoby to vysielali priamo z psychiatrickej liečebne
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha počúval vystúpenie premiéra v Slovenskom rozhlase a skonštatoval, že Matovič stratil kontakt s realitou. Podľa Blahu premiér pôsobil, akoby to vysielali priamo z psychiatrickej liečebne. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Petra Demková

Asi rozbila prasiatko...

"Ja nepotrebujem oligarchov," kričala tam po nás. No jasné, zlatko, ty si proste len rozbila prasiatko. Kroch." Komentuje Tódovej údajné výroky na tlačovke Ľuboš Blaha.

"Asi najlepšie to vyjadrila jedna pani v komentároch pod našou tlačovkou - Robert Fico dnes zotrel Tódovú ako pleseň zo steny. Škoda len, že všetky tie jej klamstvá o Smere to nezmyje. Desiatky tisíc článkov, desiatky tisíc lží. A keď vyjde pravda najavo, odbavia to jednou nenápadnou notickou."

Napokon sa Ľuboš Blaha dostáva k záveru statusu: "Ľuďom sa už ale otvárajú oči. Klamali im o Kuciakovi, klamali im o Vietnamcovi, klamali, aby urobili majdan. A ľudia už majú klamstiev Denníka N a ďalších oligarchických médií plné zuby. Len za dnešné dopoludnie došla na centrálu Smeru takáto hŕba podpísaných hárkov na referendum. Ďakujeme, priatelia! Zmena sa blíži. A určite sa teší aj tuná Monča od Slavína. Posielame do liberálnych redakcií srdečné pozdravy - zo Súmračnej s láskou."

Blaha Mikulcovi: Vráť sa naspäť na vrátnicu do Slovnaftu. Dovi-dopo!
Pingpong medzi Ľubošom Blahom a ministrom vnútra Mikulcom o policajných kontrolách ľudí na Covid-19 v ich domovoch pokračuje. Na argumenty ministra vnútra zareagoval opozičný poslanec na verejnej sieti ďalším statusom. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik