Paráda: Vodič pri kontrole vytiahol na policajtov meter, aby dodržiavali od neho odstup!
07 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Video, ktoré zverejnil istý Čech na sociálnej sieti rozhodne pobaví, ale aj  donúti zamyslieť sa. A pritom ten vodič má skutočne pravdu. Odstup dva metre by mali platiť aj pre policajtov.


Keď zastavila policajná hliadka v Čechách vodiča a chcela od neho predloženie dokladov, ten nezaváhal a vytiahol na nich meter. A práve toto si natočil na mobil a zverejnil na sociálnej sieti Jendelín Nozdra, ktorý ním baví internet.
Tak toto sme tu ešte nemali. Keď dva metre odstup, tak potom všade!

Po tom, čo ho policajti vyzvali vodiča, aby im predložil občiansky preukaz, vodič sa ich spýtal, ako si ho prevezmú, pretože musia zachovať dvojmetrový odstup. Vzápätí kontrolovaný vytiahol na policajtov výsuvný meter. Upozornil, že si chce byť istý, že aj oni dodržiavajú dvojmetrový bezpečnostný odstup v záujme boja proti koronavírusu.



Nechápajúcich policajtov sa Čech spýtal, či im nedali meter, pretože kvôli aktuálne prebiehajúcej pandémii je dodržiavanie odstupu viac než potrebné. Vo videu vidieť, že ich dokonca niekoľkokrát napomenul, že majú odstúpiť, aby bol zachovaný dvojmetrový odstup, pretože ide o základné nariadenie vlády v boji proti COVID-19.

Kontrovať sa snažila aj policajná hliadka, pretože jeden z jej členov vodiča upozornil, že pochádza z iného okresu, a teda ak chce dodržiavať nariadenia vlády, nemá cestovať medzi okresmi, prípadne môže cestovať len s platným povolením.

Škandál: Policajti surovo napadli a spacifikovali ženu bez rúška! Jej dieťa bolo pri tom (VIDEO)
Ďalší surový prípad, keď si policajti násilím vynucujú nasedenie či nosenie rúška. Tentokrát v Ostrave napadli policajti matku dieťaťa, ktoré stálo pri nej a všetko videlo na vlastné oči! Čítať ďalej
06 | 03 | 2021