Duševný stav Roberta Fica rieši mafián Kollár, ktorý si nevie udržať zapnuté gate ani pri transvestitoch
07 | 03 | 2021 I sefredaktor

"Duševný stav Roberta Fica rieši mafián Kollár, ktorý si nevie udržať zapnuté gate ani pri transvestitoch," reagoval poslanec Ľuboš Blaha na televízne vystúpenie predsedu NR SR.  "A tento maniak chce niekoho poučovať o duševne," píše v statuse na FB.




Kollára rozzúril výrok R.Fica, pokračuje opozičný poslanec, ktorý povedal, že kým oni sa hádajú, zomierajú ľudia. "A nie je to pravda, preboha? Štatisticky je to sto ľudí denne, taká je pravda. Zober si kalkulačku. Kvôli vám umierajú stovky denne," podčiarkuje Blaha.





Boris Kollár sa tvári, upozorňuje Blaha, že jeho ministri nemajú problém a že kríza sa týka iba Matoviča a Sulíka. "On si asi nevšimol, že jeho podpredseda vlády Hollý sa stal symbolom papalášizmu, ktorý na Slovensko doviezol britskú mutáciu," konštatuje.




Jeho minister práce Krajniak, vyratúva opozičný poslanec,  obral dôchodcov o 13.dôchodok, zničil tripartitu a obral robotníkov o miliardu eur. A potom nasadil maskáče a išiel riešiť koronakrízu receptami z roku 1712, prikladaním pijavíc a púšťaním krvi.




"Toto je Kollárov výkvet a on sa tvári, že táto zúfalá mafiánska banda je pilierom kvitnúceho Slovenska.

A vraj „nemôžeme vychádzať z premisy, že sme zlodeji“. Toto povie bývalý mafián. Mimoriadne presvedčivé," zdôrazňuje Blaha.




A preto vraj netreba súťaže a transparentnosť, prízvukuje poslanec, lebo mafián povedal, že nie je zlodej. "Ja len, že Matovič na zlodejiny zneužil aj svoju matku, Kollár tvorivo spolupracoval so zlodejiskom a vrahom Steinhubelom, Sulík mal za svojho poradcu Kočnera a títo traja morálni giganti zložili koalíciu s pozemkovým podvodníkom Kiskom," dodáva.




"Táto vláda je neudržateľná, pretože Matovič a Sulík sú zaskratovaní, to sa už nedá napraviť. Jediné riešenie sú predčasné voľby a už to vidí každý. Matovič musí ísť dole - a s ním celá vláda," uzatvára Ľ.Blaha.