Dara Rolins prehovorila o tom, aké zakázané ovocie ju priťahuje!
07 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Dara Rolins sa rozhodla prezradiť fanúšikom, čo jej v rámci sociálnych sietí pripadá byť skoro trestné. Zároveň sa priznala k tomu, že ju priťahovalo niečo tak trochu zakázané, informuje Stars24.


Dara Rolins sa v móde, samozrejme, orientuje, občas však predsa len vsádza skôr na pohodlnosť a oblieka si voľnejšie odevy. "Tepláky som nosila ešte v čase, keď neboli tak extrémne trendy ako dnes," zverila sa na sociálnej sieti.

"Aj ja si občas hovorím, že nevyfotiť sa v nich na Instagrame je v tejto dobe zrejme trestné. Na druhej strane ja sama dobre viem, ako pohodlný život v nich je, takže to chápem," uviedla speváčka.



Dara sa však priznala, že úlohu zohráva aj to, že ju predtým priťahovalo všetko chlapčenské. "Ten ich svet ma priťahoval ako niečo zakázané. Ich profesie mi prišli atraktívnejšie, obleky mali v sebe mafiánsky vibe, bavila ma tá ich frajerina," konštatovala.

Dnes už je to trochu inak. "Vo všetkom má byť zdravý balans. V dnešnej dobe si svoju ženskosť vyložene užívam. Je skvelé nezabúdať na to, že sme ženy," dodala Rolins.

Dara Rolins sa opäť vyzliekla: Filipa Tůmu to nenechalo chladným! (FOTO)
Speváčka Dara Rolins má za dva roky 50, dráždiť pánov jej však nerobí žiadny problém, čoho svedkom sa stal aj herec Filip Tůma. S jej snímkou "hore bez" sa najnovšie podelila na svojom instagramovom profile. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Timotej Dudka