Blaha Mikulcovi: Vráť sa naspäť na vrátnicu do Slovnaftu. Dovi-dopo!
06 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Pingpong medzi Ľubošom Blahom a ministrom vnútra Mikulcom o policajných kontrolách ľudí na Covid-19 v ich domovoch pokračuje. Na argumenty ministra vnútra zareagoval opozičný poslanec na verejnej sieti ďalším statusom.


Poslanec Smeru Blaha informoval, že polícia chodí po domoch a kontroluje Covid pozitívnych ľudí. Na to zareagoval statusom minister vnútra Roman Mikulec, na ktorého slová zase statusom odpovedá Blaha.
Za to, že policajti chodia po bytoch a šikanujú nakazených ľudí, môže hymna

Podľa Blahu chytil minister Mikulec pri odpovedi na jeho informácie hysterický záchvat. „Vychrlil tonu nadávok a popri tom priznal, že je to pravda. Roztomilé. Jediný argument, ktorý Mikulec použil, bol, že policajti spravidla kontrolujú cestovateľov, ktorí sa vracajú zo zahraničia. Slovo spravidla implikuje, že policajti kontrolujú nielen cestovateľov, ale aj všetkých ostatných, čo napokon potvrdilo množstvo ľudí aj pod mojim statusom. Mikulec nič z toho nevyvrátil,“ píše poslanec.

Dodáva, že policajti na pokyn ministra Mikulca terorizujú ľudí a ohrozujú verejné zdravie. „Ale to vraj nevadí, lebo - a teraz sa podržte - som podľa Mikulca smerácky dezolát. Aké štátnické! Rastie nám tu nový Talleyrand. Ďalej som sa dozvedel, že mám zvrátenú myseľ (pánko to dal na psychológa, tlieskam) a z nejakého čudného dôvodu zaznelo, že Robet Fico nosí plexisklo (keď je človek v tranze, rinie sa to zjavne samo),“ pokračuje v zaujímavej tónine Blaha.

Mikulec reaguje na Blahu slovníkom bratislavskej kaviarne: Smerácky dezolát
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha upozornil, že policajti dostali pokyn, aby v domovoch kontrolovali pozitívnych na Covid-19. Minister vnútra Roman Mikulec ho napadol slovníkom bratislavskej kaviarne: smerácky dezolát. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Petra Demková


Poslanec sa následne vyjadruje k Mikulcovmu návratu k protestom počas 19. novembra a nenoseniu rúšok politikmi tejto strany Smer na tomto podujatí.

„Dokonca uverejnil aj fotku, ako s Robertom Ficom spievam hymnu. To už musel byť v štádiu besnenia. No jasné - hymna za to môže. Slovenská hymna môže za to, že policajti na jeho pokyn chodia po bytoch a šikanujú nakazených ľudí. Lebo to Slovensko naše dosiaľ tvrdo spalo a tak šup, šup, pošleme policajtov na Slovákov, aby po nociach nespali. Zobudíme, skontrolujeme, nakazíme sa,“ píše Blaha.


Namiesto nenávistných výlevov urobte konečne niečo pre Slovensko – odstúpte

„Na vrchole nervového záchvatu minister Mikulec označil ľudí, ktorí boli v novembri na proteste ako ďalších dezolátov. Takéto niečo je možno bežné, ak robíte SBS-kára v Slovnafte, ako tuná pán Mikulec po väčšinu svojej kariéry, ale ako minister by sa mohol naučiť, že takto sa k opozícii nespráva predstaviteľ vlády v Európe 21.storočia.“

„Ja ministrovi nenadávam do dezolátov ani do zvrátených myslí - ja som upozornil na seriózny problém, na ktorý sa sťažujú sami radoví policajti. Takéto hulvátske spôsoby si vyprosujem, pán minister, ja som s vami husi nepásol. To, že ľuďom ministri OĽaNO nadávajú do opíc, luzy a najnovšie dezolátov, len potvrdzuje ich nekonečnú aroganciu. To, že sa vyhovárajú na Roberta Fica po roku vládnutia, pôsobí pomerne groteskne už aj na Svedkov Matovičových,“ vracia úder Blaha.

Na záver ešte odkazuje ministrovi Mikulcovi toto: „Namiesto nenávistných výlevov proti Ľubošovi Blahovi za to, že si vás dovolil kritizovať, urobte konečne niečo pre Slovensko, priznajte si chybu a odstúpte. Polícia má pomáhať a chrániť, nie terorizovať a nakazovať ľudí. Je najvyšší čas upokojiť sa, prestať zúriť, narátať do desať a vrátiť sa späť do Slovnaftu. Na vrátnicu. Dovi-dopo. A ospravedlňujem sa, pán minister, že otravujem na dovolenčičke v Jasnej, nerád vás ruším pri sladkom ničnerobení.“

Blaha: Matovič je psychicky narušený jedinec úplne odtrhnutý od reality
Súčasná politická situácia na Slovensku je úplne neprehľadná. A navyše veľmi zlá je najmä po stránke boja proti koronavírusu, čo si vo svojom statuse všíma aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik