Rozzúrený Viktor Vincze sa hádal s fanúšikmi v komentároch: Takto ste ho ešte nevideli!
05 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Už to nevydržal! Na sociálnych sieťach pochválil zodpovedných ľudí. A potom si to nepríjemne zlízol. Viktor Vincze to však len tak nenechal, píše Pluska.


Moderátor Viktor Vincze zverejnil príspevok z električky, v ktorom chválil zodpovedných ľudí s prekrytými dýchacími cestami. ,,Dnes som v MHD nestretol jediného človeka bez rúška. Jediného s nosom vonku, jedinú socializujúcu sa skupinku kašľajúcu na R-O-R. Dokonca decká v parku sa naháňali s prekrytými tvárami. Vzhľadom na zhoršujúcu sa pandemickú situáciu to môže pôsobiť ako bezvýznamné a náhodné pozorovanie, uznávam. No ja som také niečo zažil naozaj prvýkrát snáď od nástupu druhej vlny. Jednoducho mi to zlepšilo deň. V tomto období dokážem akosi oveľa viac oceniť záblesk akejkoľvek ľudskej normálnosti,” napísal moderátor.

Niektorých ľudí to však viac znepokojilo ako potešilo. „Keby som videla svoje deti vonku s rúškom, nebodaj vtedy, keď by behali, vyhrešila by som ich! Kiežby aspoň deti nehrali túto hru,” napísala jedna z komentujúcich. Moderátor ihneď zareagoval: „100 mŕtvych ľudí denne je pre vás hra?”



„Viktor, prepáč, ale neboli ste to náhodou ty a Adela, čo nie tak dávno nakazili tvojich svokrovcov? A prispeli k už aj tak zúfalému množstvu pacientov v nemocniciach? Mne nepripadá od teba správne hodnotiť normálnosť ľudí!” napísala ďalšia.

„Ja som nikoho nenakazil, Adel seba nakazila pri dodržiavaní pravidiel. Svojich rodičov nakazila otestovaná čerstvým negatívnym PCR testom,” uviedol Vincze.

„Poznám kopu ľudí, ktorí mali kedysi vašu manželku radi. Dnes si s ňou nepozrú ani jednu reláciu. Len aby Adela neplakala, že propagovala vakcínu, po ktorej zomierajú seniori ako po masle,” vyjadrila sa ďalšia diskutujúca.

„Spravili ste si z vakcíny a covidu politickú tému. Žiaľ, vtedy neexistuje spôsob, akým by sme sa my dvaja mohli rozprávať. Prajem vám, aby vám covid nezabil nikoho blízkeho. A mohli ste si užívať slobodu, ktorú aj vám zabezpečia zaočkovaní,” odvetil znechutený Vincze.

Veronika Ostrihoňová je v slzách: Jeden z jej najbližších podľahol koronavírusu!
Stratila jedného z jej najbližších ľudí v jej živote. Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová je v slzách. Prišla o starého otca, ktorý podľahol koronavírusu, informujú Topky. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Timotej Dudka